ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 01:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Upravo primio od gospodina Andreas Pavlakisa. Transkript razgovora vezan za dry bulk. Nisam stigao jos procitati. Dobar tek [thumbsup]

riki, svaka ti dala!
progutao sam ovih 30-ak stranica u trenu.
biblija za sve dioničare ATPL.
posebno me se dojmilo što uvažena gospoda iz dry bulk sektora vele o usporavanju američkog gospodarstva: čak i ako se to dogodi, kažu, to ne bi trebalo imati nikakav značajniji utjecaj na sektor.
sve je sjajno, ali evo još jedna crtica iz diskusije: “kina ima zaliha ugljenja za još osam dana”!
ma riki, častim ćevapima i pivom po izboru…[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

hate red

znači idemo AP AP AP, e ..biga, mogli su još bar malo kilaviti ispod 2800
[rolleyes]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ja završio dokupčinu do razine 2750 sada sljedećih mjeseci kokice i laganini.

SAM PROTIV SVIH

‘bem mu misha, ovo pumpanje euforje me podsjeca na one jesenje dane kad je cijena bia oko 3700, a mi razmisljali hoce li do kraja godine na 5000 ili na 6000, da mi je netko tada rekao da ce 01.02.08. cijena biti na 2800, poslao bih ga u ludnicu[lol] [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ja završio dokupčinu do razine 2750 sada sljedećih mjeseci kokice i laganini.

nakon sinoćnje ekspertize u pivnici možda i još netko krene u dokup..

pozdrav

[thumbsup]

samo vi pažljivo pročitajte što je kolega Riki postao pa će vam se onda možda malo upaliti klikeri
pogledajte kolko je brodova polovnih ove godine (prošle) prodano i kolko su procjene njihove vrijednosti

bolje da nema euforije na brodarima

p.s. mogli bi na jednu vožnju biciklima geronimo pa di ces samo kalorije trositri

Postanite Eu-robovi

Alien: ” guster: ” samo sam htio reći da ne stoji tvrdnja da fondovi prodaju da bi namirili one koji povlače novac. jer da je to u pitanju nebi on bio tu nego bi prodo jeftinije. on je tu bio da bi ovi posljednji paničari još rasprodavali ovo blago ” A moze objasnjenje zasto bi to fond prodavao jeftinije? Zivo me zanima. ” pa ja upravo to i govorim. zašto bi prodavao atpl kada može prodavat ht u kojeg je ulazio po 265 i sigurno će mu trebati daleko više vremena da dođe na one razine od prije par mjeseci nego atpl. da je onaj nalog stajao na 2950 kn sada bi to bila završna cijena a prosječna bi bila 2840

zasto prodavatelj na atpl ne prodaje ht umjesto atpl??
pitanje,tj konstatacije je apsurdna,glupa,moram rec..bez uvrede kolega..
taljiganje na ovim razinam,ne moze biti lose…kao sto sam rekao u pon,imati cemo 4 dana sa porastom1-3%dnevno.tako i bi..lagani rast,uz ovakvu likvidnost,je preduvjet nastavka rasta cijene atpl..
ps.kolega guster,jedno pitanje.Pitate zasto ne prodaje ht.u redu,shvacam,ali vec ako idemo tom logikom zasto ne prodaje dlkv,tamo mu je prosjecna cijena 120 kn??
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Izgleda da interes za brodare raste. Platou je u dva dana otvorilo cca 480 posjetitelja. Posebno me raduje povecan interes na ULPL topicu. Ovaj put izvjesce je otvoreno 144 puta. Debelo je premasilo TNPL gdje je otvoren samo 47 puta. ATPL (178) i JDPL (113) standardno dobro. [thumbsup]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

mogao bi sutrašnji dan kao i cijeli tjedan biti u znaku brodara
[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Maknuli ovu bombu od naloga

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

uf…al se gomila na prodaji i ponudi……veliko komesanje [shocked]
Bas me interesira kak ce zavrsiti

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Kupnja Cijena
14 2.880,00
5 2.865,00
6 2.862,00
13 2.861,00
6 2.860,13
Cijena Prodaja
2.890,00 164
2.900,00 200
2.910,00 200
2.915,00 100
2.919,99 100

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

New Report

Close