ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 20:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja ne, zašto mene ignorira?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

očito mu nisi bitan
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

moj jesanducic pun[lol] ,zaboravih ispraznit[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Pridružujem se i ja apelu za micanje naloga s kupnje.Prestanite grickat i svi makac do 2700, dobit ćete!!. Neka pate![thumbsup]

bok vam

I'LL BE BACK

Pridružujem se i ja apelu za micanje naloga s kupnje.Prestanite grickat i svi makac do 2700, dobit ćete!!. Neka pate![thumbsup] bok vam

Ja sam maknuo naloge, ali burza ne radi, kaj bumo sad?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Evo i ja se pridružujem maknuo sam naloge s kupnje, a kolega valentine kaj bumo sad, pa bas nista osim ako vam novac bas nije neophodan za nesto drugo.
Sto se mene tice mogu cekati i godinama ionako mi je to cilj ulaganja.

governor: ” Pridružujem se i ja apelu za micanje naloga s kupnje.Prestanite grickat i svi makac do 2700, dobit ćete!!. Neka pate![thumbsup] bok vam ” Ja sam maknuo naloge, ali burza ne radi, kaj bumo sad?

neznam kaj buš ti, ja odo na pivo.

I'LL BE BACK

governor:

Pridružujem se i ja apelu za micanje naloga s kupnje.Prestanite grickat i svi makac do 2700, dobit ćete!!. Neka pate![thumbsup] bok vam

Ja sam maknuo naloge, ali burza ne radi, kaj bumo sad?

Sad bumo ovako..
Bus uplatil Zgubiju za gablec i bus mu platil hotel za prenocit.To smo rijesili[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Tko je taj Zgubij?

Upravo primio od gospodina Andreas Pavlakisa. Transkript razgovora vezan za dry bulk. Nisam stigao jos procitati. Dobar tek [thumbsup]

Kolega Riki ovo je bila poslastica….
Čak ni film nisam gledao…
Možda je sad vrime izaći vani i nazdraviti sa ekipom….

opala!

evo baš jutros gledam CNN a ono sam KINESKI PREDJEDNIK se spušta u rudarsko okno i pred grupom odabranih rudara drži govor da treba država poboljšati zakone za sigurnost u rudnicima a da je na rudarima da rade brže radi NEDOSTATKA ugljena u KINI !!!
jer kako sam ga razumio razvoj države je na prvom mjestu!!!!
definitivno povečanje uvoza svih rasutih tereta ove godine !!!
Vrijeme je da se vratim u ATPL!!!
[thumbsup][thumbsup]

Four Star General

New Report

Close