Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Ja ne, zašto mene ignorira?
moj jesanducic pun[lol] ,zaboravih ispraznit[thumbsup]
Pridružujem se i ja apelu za micanje naloga s kupnje.Prestanite grickat i svi makac do 2700, dobit ćete!!. Neka pate![thumbsup]
bok vam
Pridružujem se i ja apelu za micanje naloga s kupnje.Prestanite grickat i svi makac do 2700, dobit ćete!!. Neka pate![thumbsup] bok vam
Ja sam maknuo naloge, ali burza ne radi, kaj bumo sad?
Evo i ja se pridružujem maknuo sam naloge s kupnje, a kolega valentine kaj bumo sad, pa bas nista osim ako vam novac bas nije neophodan za nesto drugo.
Sto se mene tice mogu cekati i godinama ionako mi je to cilj ulaganja.
governor: ” Pridružujem se i ja apelu za micanje naloga s kupnje.Prestanite grickat i svi makac do 2700, dobit ćete!!. Neka pate![thumbsup] bok vam ” Ja sam maknuo naloge, ali burza ne radi, kaj bumo sad?
neznam kaj buš ti, ja odo na pivo.
governor:
”
Pridružujem se i ja apelu za micanje naloga s kupnje.Prestanite grickat i svi makac do 2700, dobit ćete!!. Neka pate![thumbsup] bok vam
”
Ja sam maknuo naloge, ali burza ne radi, kaj bumo sad?
Sad bumo ovako..
Bus uplatil Zgubiju za gablec i bus mu platil hotel za prenocit.To smo rijesili[lol]
Tko je taj Zgubij?
Upravo primio od gospodina Andreas Pavlakisa. Transkript razgovora vezan za dry bulk. Nisam stigao jos procitati. Dobar tek [thumbsup]
Kolega Riki ovo je bila poslastica….
Čak ni film nisam gledao…
Možda je sad vrime izaći vani i nazdraviti sa ekipom….
evo baš jutros gledam CNN a ono sam KINESKI PREDJEDNIK se spušta u rudarsko okno i pred grupom odabranih rudara drži govor da treba država poboljšati zakone za sigurnost u rudnicima a da je na rudarima da rade brže radi NEDOSTATKA ugljena u KINI !!!
jer kako sam ga razumio razvoj države je na prvom mjestu!!!!
definitivno povečanje uvoza svih rasutih tereta ove godine !!!
Vrijeme je da se vratim u ATPL!!!
[thumbsup][thumbsup]