Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
guster: ” onaj nalog je tamo da tjera prodaju. vlasnik onoga naloga je ujedno i kupac pa kupuje sve do te cijene [thumbsup] ” I sta, sad kupuje sam sebe. Ohladi brale [cool]
možda si ti kupio od njega po najvišoj današnjoj cijeni što je još uvjek dobar ulaz. a to što je netko kupio punih 20 komada od tog naloga mune predstavlja problem s obzirom da ti več danima beru. no dobro nema veze i nebitno je. samo sam htio reći da ne stoji tvrdnja da fondovi prodaju da bi namirili one koji povlače novac. jer da je to u pitanju nebi on bio tu nego bi prodo jeftinije. on je tu bio da bi ovi posljednji paničari još rasprodavali ovo blago
samo sam htio reći da ne stoji tvrdnja da fondovi prodaju da bi namirili one koji povlače novac. jer da je to u pitanju nebi on bio tu nego bi prodo jeftinije. on je tu bio da bi ovi posljednji paničari još rasprodavali ovo blago
A moze objasnjenje zasto bi to fond prodavao jeftinije? Zivo me zanima.
guster: ” samo sam htio reći da ne stoji tvrdnja da fondovi prodaju da bi namirili one koji povlače novac. jer da je to u pitanju nebi on bio tu nego bi prodo jeftinije. on je tu bio da bi ovi posljednji paničari još rasprodavali ovo blago ” A moze objasnjenje zasto bi to fond prodavao jeftinije? Zivo me zanima.
pa ja upravo to i govorim. zašto bi prodavao atpl kada može prodavat ht u kojeg je ulazio po 265 i sigurno će mu trebati daleko više vremena da dođe na one razine od prije par mjeseci nego atpl.
da je onaj nalog stajao na 2950 kn sada bi to bila završna cijena a prosječna bi bila 2840
Alien: ” guster: ” samo sam htio reći da ne stoji tvrdnja da fondovi prodaju da bi namirili one koji povlače novac. jer da je to u pitanju nebi on bio tu nego bi prodo jeftinije. on je tu bio da bi ovi posljednji paničari još rasprodavali ovo blago ” A moze objasnjenje zasto bi to fond prodavao jeftinije? Zivo me zanima. ” pa ja upravo to i govorim. zašto bi prodavao atpl kada može prodavat ht u kojeg je ulazio po 265 i sigurno će mu trebati daleko više vremena da dođe na one razine od prije par mjeseci nego atpl. da je onaj nalog stajao na 2950 kn sada bi to bila završna cijena a prosječna bi bila 2840
pardon prosječna bi bila 2890
Febo i Tech… zar nikad niste culi za strucni pojam burzovni autokanibalizam?[lol]
Post tjedna [thumbsup]
A ovo je PM godine [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
jel mozes pisati malo crnih prognoza, ako nije problem, da prodaju, trebam se nakrcati jeftinije.
platim
Unquote [thumbsup]
heheheh..ekipa imala preiliku ukrcat se na 26xx kn i sad bi opet…eeee tesko tesko….bolje kupite dok mozete…sve se vidi gdje Kina vodi i rudača[proud]
A ovo je PM godine [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
jel mozes pisati malo crnih prognoza, ako nije problem, da prodaju, trebam se nakrcati jeftinije.
platim
Unquote [thumbsup]
I ja sam dobio slican. Mislim da se netko ili zaje… ili pokusava diskreditirati odredjenu osobu.