Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
BPI okrenuo trend sa +4
Kolega, BDI na 5godišnjem grafu je u strogom padu, mogao bi na 500.
Kazem samo da pripazite.
Dakle još 92.896 kom. Što mislite, hoće li opet zatuć cijenu do 285,00 kn?
[/quote]
teško ali nikad ne reci nikad.
bilo je i onih koji su na 280 čekali da padne na 180 ili možda čak na 80?
ali je ipak prije završilo na 480 par mjeseci kasnije.
za mene je 580 izgledniji scenarij od 280
živi bili…
p.s.
naravno pogled sa palube je često drugačiji (osobno ljepši,”bogatiji”)nego sa obale ili iz mora
i srećom pa svatko može birati
🙂
Kolega, BDI na 5godišnjem grafu je u strogom padu, mogao bi na 500.
Kazem samo da pripazite.
[/quote]
sve je pitanje horizonta,mene ne zanima onaj za dva dana,niti dva mjeseca ,već za dvije godine.
order book najtanji u zadnjih 20 g će stvari ako ne griješim polako ali sigurno dovoditi na svoje mjesto.
kratkoročna kolebanja svih vrsta su moguća na tom putu,neka to najmudriji,najspretniji,najsretniji,najhrabiji naplate
svima se nudi jednako da si izaberu što žele.
za poštenije neznam.
rezimirat ćemo jednog dana na temi
http://www.poslovni.hr/forum/tema/the-best-of-prilike-svih-vremena-na-zse-neiskoristeno-neprezaljeno-42072?page=last
pa te ja pitam jel ova cijena”napumpana”,”napucana” kao što kaže kolega marcipan@ ili ipak zakucana i ispumpana?
danas se jedan prodavač sili prodati (11 kn jeftinije od prvog sljedećeg na asku)po što jeftinije,da nije to baš kolega marcipan@ u shortanju sa posuđenim dionicama?:-)
biće da je izglednije da je to ova ekipa što nas “osigurava” od 1884. a tu nema sumnje u kvaitetu procjene,ispravnost,motive…
🙂
nema druge nego preuzeti nihov rizik i spasiti osiguravatelja od rizika.
ili da im preporučimo da se negdje osiguraju od rizika?
:-))
BCI okrenuo u plus (3%)! Hoće li napokon i preokret svih ostalih?!
U zadnjih skoro mjesec dana su vozarine Panamaxa pale 5500-6000$, to su nepobitne činjenice i nije dobro nikako. Može moderator brisati koliko hoće ali to je naprosto tako
U zadnjih skoro mjesec dana su vozarine Panamaxa pale 5500-6000$, to su nepobitne činjenice i nije dobro nikako. Može moderator brisati koliko hoće ali to je naprosto tako
Jeste, to je tako, kao i činjenica da se 4/6 mjeseci, 1,2,… godišnji ugovori za sad ostali 10-13k :)pa sad prosudite sami šta i kako,
Jeste, to je tako, kao i činjenica da se 4/6 mjeseci, 1,2,… godišnji ugovori za sad ostali 10-13k :)pa sad prosudite sami šta i kako,
[/quote]
a možda je kolega ronaldinho@ htio reći da to i jesu bili loši ugovori sa 10-13 k?
jer se očekuje da će to biti više prije isteka tih ugovora?
moja se razmišljanja,očekivanja tu negdje podudaraju.
a možda je to sindrom pogleda sa pakube,živi bili…
da parafraziram
onaj tko je na palubi ne vjeruje kako je onom tko je u moru.
🙂
Evo da se zna