ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 04:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

znalci imaju predikcije za ciklusice.vrijedi potraziti i procitati
naravno
KUPNJE (597) – ATPL-R-A

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Znalci, kad se ocekuje rast vozarina? Tek u 4Q ili ima još mini ciklusića prije?

Pogledaj malo kretanje BDI u zadnjih 5 godina
link
Vidices da je 5 mj uvijek padao a poslje toga naglo skakao i to drasticno.

Kad sam nedavno napisao da ovo teži k 50$ nisam mislio da će taj trenutak tako brzo stići a sad je to već pitanje sata a ne dana 🙁

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Kad sam nedavno napisao da ovo teži k 50$ nisam mislio da će taj trenutak tako brzo stići a sad je to već pitanje sata a ne dana 🙁

Šta ti toliko odgovara za ulaz 🙂 ,, moraš naći samo nekoga tko će prodati veće količine.
pa imao si i po 15tak $ mogao si iskoristiti,,, al eto sad imaš priliku i po 60tak $ 😉

Istina, još samo da se pronađe dovoljno kandidata na prodaji i obostranom veselju neće biti kraja.

Osvrt na tržište:
Vaš link …[/url]
Vaš link …[/url]
Vaš link …[/url]

Nakon što sam ovo pročitao, čini mi se da postoji razlog za lagani optimizam prema oporavku dry bulk tržišta i oporavaku BDI indexa u narednom razdoblju.
Možda ne brzinom kojoj sam se nadao, ali nikad se ne zna.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

prvo skok pa “hop”,obrnuti redosljed nije…
nije li vaše priznanje da atpl vrijedi 340 u suprotnosti sa vašim donedavnim komentima na razinama <300 upravo dokaz toga?
prije nego ćete dočekati tih vaših očekivanih,potencijalnih,možebitnih 340
ako ne griješim izgledniji je scenarij prije toga na 440,za početak,za zagrijavanje,za predigru...
a ni 540 nebi bio senzacija,barem meni
samo ja sam NA palubi pa to sve treba uzeti sa rezervom,skepsom,sumnjom....
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ATPL_stjecanje_otpustanje_2017__105201795306.pdf
Koliko toga ima još za otpustit?

Samo da nam je znat što Croatiji treba tih par tisuća kn??
Ili su ih samo namjestili nekom svom??

Samo da nam je znat što Croatiji treba tih par tisuća kn??
Ili su ih samo namjestili nekom svom??

“ima se može se”
što je njima pržiti milione,desetke miliona…?
pa sve je osigurano još od 1884 zar ne?
rezimirat ćemo na kraju koliko je pržilica uspjela spržiti
očekujem impresivne brojke,vrijedne respecta
🙂

BPI okrenuo trend sa +4

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Dakle još 92.896 kom. Što mislite, hoće li opet zatuć cijenu do 285,00 kn?

Dakle još 92.896 kom. Što mislite, hoće li opet zatuć cijenu do 285,00 kn?
[/quote]
ha ha, dobar si, i skroman po pitanju želje i cijene, nije ni ova cijena loša za ulaz,
ali tko zna možda ti kakav drhtavi uleti u mrežu
inače, nemoj da copraš sa cijenom, kako bi rekli u našem kraju

New Report

Close