ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 14:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma ti si sinko jadan i jalan

Igor Bilbija +1055 komada.. Ko mu prodaje non-stop da mi je znat..

Rekao bih da to ne prodaju nikakve drhtave ručice, jer takvi su ostali bez dionica već odavno. Croatia osiguranje se rješava dionica. Veći dio je prodan po 285 kn OTC transakcijom, a manji dio je dogovoren da će se prodavati putem ZSE po “tržišnim” cijenama. Ima li tko info koliko CROS još ima dionica ATPL?

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Puno – 93.032. Neko vrijeme nisu prodavali (zadnje 21.3.), a nakon prodaje izdaju obavijest.

The simple average of the time charter equivalent rates published by Platts in Q1 puts the earnings for Capesize vessels at 11,917/day, followed by Panamax and Supramax vessels at $7,745/day and $7,204/day respectively.
http://www.hellenicshippingnews.com/dry-bulk-q1-freight-rates-remain-higher-despite-decline-in-demolitions/

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Čim vidim ovo trgovanje po 1 dionicu pretpostvljam čiji je to potpis.. Vidit ćemo za koji dan

Čim vidim ovo trgovanje po 1 dionicu pretpostvljam čiji je to potpis.. Vidit ćemo za koji dan

Kao što sam i rekao, g. Bilbija samo nadokupljuje, prešao je 120 000 komada.. Polako izbija dionice iz drhtavih ručica..

Upravo je 19 000 komada na kupnji!!!! Perverzno!!!

da, netko je stavio 10.000 komada na 350 kn…a negativna blokada je na 387,35 kn što znači da se netko poželi iskrcati ne bi mogao poklopiti nego bi ovaj imao dovoljno vremena maknuti nalog. čemu takve prozirne igrice valjda zna samo onaj tko je stavio nalog

Ignore: KressoM, delux

Kolio ja vidim ima 9000 kom uklj. 390 pa …

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

da, netko je stavio 10.000 komada na 350 kn…a negativna blokada je na 387,35 kn što znači da se netko poželi iskrcati ne bi mogao poklopiti nego bi ovaj imao dovoljno vremena maknuti nalog. čemu takve prozirne igrice valjda zna samo onaj tko je stavio nalog
[/quote]

možda bi maknuo a možda i nebi.
kakobilo i ovih 9000 kom prije blokade nije “za baciti”
dovoljno da se spasi mnogo potrebitih,u nevolji,željne oslobađanja tereta…
to je ta znana ZSE solidarnost na djelu.
da sam zločest rekao bi da ta solidarnost traje od razina 1xx.
toliko dobrote na jednom mjestu da navlači suzu u oku
ističem kandidaturu za humanitarnu dionicu godine
pa nek podrži ako netko misli da zaslužuje taj status
🙂

dali je ova “stršilica” na asku iz kategorije potrebitih ili iz kategorije sakupljači?
imam neki feeling da će pred objavu BDI-a odstršati milom ili silom
možda i griješim nebi bilo…

p.s.
odoh i ja stršati van na zrak,na sunce,u prirodu….
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Logično je zaključiti da kupaca ovdje ima, da li je samo jedan ili više njih svejedno je dok god ima naloga.
Uostalom, zašto bi kupac podizao cijenu kad ima onih koji su sad spremni prodati i po ovoj i još po nižoj cijeni.
Dobro kad mali prodaju koji ne moraju nikom odgovarati, ali tko će odgovarati dioničarima CO jer su prodali velik paket po onoj cijeni. Čuvali to godinama i sad utapaju na ovim razinama.

New Report

Close