ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto?

Zato jer moja TA pokazuje da smo uskoro na 50$

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Kupil sam po 280 i još držim ali priznajem nervoza me hvata.
Spreman sam propustiti daljnji rast.Komentari zahvaljujem.

Najbolje prodaj 🙂
[/quote]

Prodao danas dio.Ostalo još nešto preko 1000kom.
[/quote]

Tako je i najbolje.
Cim se pije rasciste nervozni i plasljivi bolje za nas ostale dionicare.

[/quote]

Kolega nisam ni plašljiv ni nervozan nego skroman meni je 50% sasvim dovoljno!
Vama junacima i smirenima ostavljam palicu za više prinosa.
Ona tisućica sutra ide na rasprodaju pa ako ste rasploženi,hrabri i smireni sutra na bid zajedno sa gospodinom skrivenim 5000kom. i 1000kom.

SVE VAS SLUŠAM - SVE ZNAM O VAMA!

Pisalo se već na forumu o Svetom Nikoli I. Prije cca mjesec dana, za dobar novac, Oldendorff ga je prodao u staro željezo.

kakve veze ima sto se pisalo ,sto se ne smije pisati ? cuj dobar novac za scrap i kakve to veze ima sa ap

Ma o čemu pričate, ljudi kapitaliziraju neku dobit i ulaze u Todex jer skače svaki dan preko 15%.. Vidit ćemo dokle će, nikakvih obavjesti, sve same špekulacije.. Panamaxi su skoro na 13000$ gdje Atpl već zarađuje, možda ne previše ali zarađuje.. A i g. Bilbija je tu koji vjerujem neće dopustiti veliki zaron cijene.. Što više drhtavih ručica izađe iz dionice bolje za nas.. Oni požure izlazit čim vide BDI u crveno kojeg predvodi pad Capeova, a svi znamo da Capeovi nemaju veze s našim brodarima

kolega skype@ moram priznati da bih na vašem mjestu prvo prodao a tek tada “rušio” cijenu.
ali uvijek postoji mogućnost da vi želite zaraditi manje.
nije to tako rijetka strategija na ZSE.
a ako vi kojim slučajem ustvari želite kupiti a ne prodati,samo strpliivo i optimistčno.
mreže,vrše,parangale i ostale alate u vodu “sit and wiat” i uživancija u prirodi
ako je mamac pravi,procjena dobra i strpljene pri ruci rezultat neće izostati
bistro
ali i respect jer ima nas još koji bi ako bi…
neka bolji odnese servirano
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

kolega skype@ moram priznati da bih na vašem mjestu prvo prodao a tek tada "rušio" cijenu.
ali uvijek postoji mogućnost da vi želite zaraditi manje.
nije to tako rijetka strategija na ZSE.
a ako vi kojim slučajem ustvari želite kupiti a ne prodati,samo strpliivo i optimistčno.
mreže,vrše,parangale i ostale alate u vodu "sit and wiat" i uživancija u prirodi
ako je mamac pravi,procjena dobra i strpljene pri ruci rezultat neće izostati
bistro
ali i respect jer ima nas još koji bi ako bi…
neka bolji odnese servirano
🙂

A to se zna, ako mislis prodati sigurno neces pisati to na forumu kako ces prosuti neku kolicinu… nego upravo obratno….. al ok, uvijek se kupaca nađe pogotovo kad krene pozitivno poslovanje

Izgleda da slijedi zastoj u oporavku brodarskog tržišta.
Oni koji imaju strategiju “kupi i drži” morati će biti strpljivi neko vrijeme:
Vaš link …[/url]

A oni koji špekuliraju, vrijeme je za ….

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Kolega SKYPE, moj nalog je stavljen na prodaju (1001 komad po cijeni od 450,02)

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Eto, od SKYPE-a niti traga niti glasa. Ja povukao svoj nalog.
Do idućeg puta…

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Po drugi put, čitatje malo news

Diana shipping (DSX) je pao +20% jer IZDAJU NOVE DIONICE. Shodno tome vuče dry sektor u USA. Izdaju 70m$ kapitala međutim menadžment će kupiti 20m$ od svoje love. Izdaju jer planiraju kupiti novih brodova. Čitatje fking seeking alpha za boga miloga…

Niakav poremećaj veći se nije desio zasada.
Normalno da će BDI rasti ali u valovima, ko i sve uvijek na burzama.

ATPL za razliku od drugih sektora je premostio krizu prodajom hotela i nešto brodova. Da li će se to pokazati kao isplativo… nitko ne zna…

Igor Bilbija +850 komada..
Vjerovatno ima još municije :-))

OK, 1Q imaju gubitak od 48 centa po dionici dok su predviđali gubitak od 0,24 centa.
Ali svejedno više nego duplo bolje od 1Q 2016 kada je gubitak bio 1,12 $ po dionici

Tako da će ATPL sigurno biti bolja od ovih.
btw . 1Q 2016 za ATPL je bio u plusu, zar ne… hehehe …. yes radi hotela ali eto

New Report

Close