ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sa skrbničkog je prebacio na svoje

10. travnja na burzi je prodano/kupljeno 975 dionica Atlantske plovidbe. Osnovni račun g. Igora Bilbije je uvećan za 1707 dionica, a nečiji skrbnički račun (mislim da nije njegov) u Croatia banci umanjen je za 1628 dionica. Dimna zavjesa.

Skrbnički račun u Croatia banci mogao bi biti od osobe koja je kupila 17.368 dionica OTC transakcijom istog dana kad je g.IB kupio 35.632 dionice.

Skrbnički račun u Croatia banci mogao bi biti od osobe koja je kupila 17.368 dionica OTC transakcijom istog dana kad je g.IB kupio 35.632 dionice.

A gdje je onda 35 000 komada od Bilbije??!

Pogledajte semafor. Tablica na dnu 😃
https://www.hrportfolio.hr/vijesti/trziste-kapitala/zse-tjedno-agrokor-i-dalje-utjece-na-crobexe-46542

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Pogledajte semafor. Tablica na dnu 😃
https://www.hrportfolio.hr/vijesti/trziste-kapitala/zse-tjedno-agrokor-i-dalje-utjece-na-crobexe-46542 [hrportfolio.hr]

samo se atpl zeleni,sve ostalo crveno?
neloše za one koji su kao ulagači u brodare(i građevinare) posredno okarakterizirani kao
neuspješni, neinteligentni ….
da sam uskoro barem još više neuspješan,neinteligentan,nekonzervativan…
di bi bio kraj mojoj sreći?
a možda i ima nešto u onoj:
da se je bolje rodit bez one stvari nego bez sreće jer ako imaš sreće…?
🙂
najbolji dio je da nas drži sidro zvano todomor a svi znamo da nema toga lanca kojeg nije sol izila prije ili kasnije pa…
zadovoljan sam da sam si izabrao pogled sa palube i mirne snove umjesto potencijalno mokrih snova.
još kad se stvari down under dovedu u normalu,back on track??
mogao bi se BDI zeleniti i blještati da će tamne sunčane naočele biti obavezna zaštitna oprema,a u najboljem scenariju i maska za varenje.
ovo je viđenje jednog brodovlasnika pa…
živi bili…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

A gdje je onda 35 000 komada od Bilbije??!
[/quote]

Vjerojatno raspoređeno na dva ili više skrbničkih računa ispod prvih deset.

Kupil sam po 280 i još držim ali priznajem nervoza me hvata.
Spreman sam propustiti daljnji rast.Komentari zahvaljujem.

SVE VAS SLUŠAM - SVE ZNAM O VAMA!

Kupil sam po 280 i još držim ali priznajem nervoza me hvata.
Spreman sam propustiti daljnji rast.Komentari zahvaljujem.

Najbolje prodaj 🙂

http://zse.hr/default.aspx?id=76635

Joka

Što to znači je li još jedan brod odletio ili je se vratio?

davno prodan. istekao bareboat. dakle, jedan manje i u najmu.

Jethro

Hvala na pojašnjenju.

Vidim optimisti se ne oglašavaju ili su prodali?

New Report

Close