@migra
mislim, meni je na ovoj dionici svejedno sa stanovišta kretanja cijene, ali mi je drago jer je sve izvjesnije da će se ATPL izvući iz krize..
lago bi kad bi reko da me malo ne smeta kad neko zaradi više od mene :), al to je više zato jer ne volim biti u krivu i jer imam jako malo love
iskrenost je uvijek nagrađena ako ničim tada prstom gore.-)
kada smo kod “jako malo love” je 2004 sa koeficjentom zarade 140 moglo do 2007 postati jako puno love kolikogod mi šutili o tome.
konstatiram sa neprežaljenim emocijama.
sreća u nesreći da sam si izabrao da ovaj puta neću to gledati sa kopna ili iz mora već sa palube pa se lakše spava
🙂
a možda i griješim,nebi bilo…
Konačno bi trebali raditi u plusu, ako ne u Q1, onda u Q2 sigurno:
još da ove ugovorne vozarine se dignu 1-2 milje i izronili smo iz marijanske brazde :), a vjerujem i ostali naši brodari lagano….
čestitke svima koji su bili čvrstih ruku i jakih živaca unatrag godine, dvije.. i vrijeme je da malo predahnemo prije novih $$$$.. posebno respekt IB koji je sve ovo odradio svjetski, ovako pogoditi tajming.. za to stvarno moraš imat nos i m.da 🙂
Slažem se da se ova dionica junački drži. Ušao dio porfelja u nju , nisan očekivao ovakav rast, u najbolju ruku stagnaciju zbog todexa.
…., u najbolju ruku stagnaciju zbog todexa.
Nema veze todex sa stagnacijom nego skrbnički pri Croatia banci krenuo u realizaciju profita. U ponedjeljak prodao 1628 kom ATPL. Kuda će sad cijena (privremeno) zaključite sami
Nema veze todex sa stagnacijom nego skrbnički pri Croatia banci krenuo u realizaciju profita. U ponedjeljak prodao 1628 kom ATPL. Kuda će sad cijena (privremeno) zaključite sami
[/quote]
Pa taj skrbnički u Croatia banci je Bilbija, to je paket koji je kupio od Croatia osiguranja! Pogledajte pod novostima da je pocetkom 3. Stekao paket od 35 000komada, i presao prag od 10%, ako on ima 8%, a ovaj skrbnicki 2%, koliko je to u zbroju?! I tko kaze da je prodao, zar nije moguce da je prebacio na drugi racun? Nedavno je i Bakić tražio od seebiza da maknu članak jer su napisali da je kupio dalekovod, a čovjek samo spojio skrbnicke i pojavio se u top10 a da nije kupio ni jednu dionicu. Zbilja je smijesno kakvi se sve parcijalni zaključci ovdje iznose!!
Ispravak: u ponedjeljak je bila proknjižena prodaja koja je izvršena 06.04. To je bio onaj pad na 372,50 kn . IB opet najviše ulovio po ugodnoj prosječnoj cijeni nižoj od 400 kn
Ispravak: u ponedjeljak je bila proknjižena prodaja koja je izvršena 06.04. To je bio onaj pad na 372,50 kn . IB opet najviše ulovio po ugodnoj prosječnoj cijeni nižoj od 400 kn. Samo provjeravam budnost 🙂 dakle loptanje iz jednog džepa u drugi džep
Sa skrbničkog je prebacio na svoje
Nisan ni rekao da dionica stagnira,nego da sam ocekivao stagnaciju
[/quote]