bilo je desetak H naloga na kupnji…netko je sasuo dionice po njima i ispalo je da su to sve bili lažnjaci sa skrivenom 1 (jednom) dionicom
Kako ako je za H nalog minimalan iznos 20.000 kn ?
bilo je desetak H naloga na kupnji…netko je sasuo dionice po njima i ispalo je da su to sve bili lažnjaci sa skrivenom 1 (jednom) dionicom
za mene je to vrhunska iluzija jer od razina 1xx izgleda kao da je bid lažan,ta percepcija”lažnosti” je plačena vrlo velikim oportunim gubitkom pa…
primjera na turizmu i građevini koji potvrđuju taj scenarij ima za potoke ako ne već i za rijeke SŽJ (u svim daljnim textovima kao skraćenica u “suze,žuć,jal”)
rijeke se mogu pretvoriti u mora a mora u oceane.
ključna riječ mogu jer garancije nema samo mogućnost preuzimanja rizika za one koji žele više riskirati da bi više zaradili.
uvijek je bilo i biće…
Kako ako je za H nalog minimalan iznos 20.000 kn ?
[/quote]
to ovisi samo o tvom brokeru, ako ti broker dozvoljava, možeš staviti i 1+1H dionica, ali u pravilu za to platiš malo veću proviziju….ovaj koji to radi očito je kod drugog brokera nego ti koji si pretpostavljam kod agram brokera…
Ovdje je ocigledno da netko zeli da dionica ode u nebo a taj netko je vjerojatno tko ima puno ATPL nema tu puno filozofije visoki prometi govore svoje…
da li to netko sam od sebe kupuje i napucava? tu i tamo uleti netko pa se i njegovo pokupi.
kako se čini, malo jača brana je sa 574kom@426kn
Haha, svako malo se kod nekoga oslobađa dodatan keš za napucavanje dalje 🙂 Ne znam zašto ljudi pokušavaju shortati u rastućem trendu?
Sad je već jaka kupnja iznad 420 kn. Sutra i službeno počinje hrvatski brodarski bull market.
Sad je već jaka kupnja iznad 420 kn. Sutra i službeno počinje hrvatski brodarski bull market.
ovdje odeš u šetnju vratiš se za 2h i imaš što za vidjeti?:-)
da,cijena skače jer nema tko štopati rast.
tako je to od 1xx i istrošila se municija,usisavač usisao ogromne količine a one koje nije njihovi vlasnici se ne zadovoljavaju sa srdela snekičima,mrvicama….
a i mi smo dodatno usisavali i tako plača se “suhim zlatom” a prodavač bitno manje od potražnje.
sve to bi moglo imati značajnog utjecaja na cijenovno kretanje u budućnosti.
vrlo izgledno dobro za nas koji smo unutra ali isto tako dobro za one koji će ući unutra.
akoće se rastom vozarina potražnja još povećavati sve što ću reći nema nemogućeg scenarija.
nema senzacije i neće je biti,previše je toga napisano do sada da bi bilo korektno se na tako nešto pozivati.
ako se odvrti tema unazad par mjeseci sve je najavljeno bilo onima koji su htjeli uvažiti….
večina je govorila da će kupovati kada dobije dokaze,eto prilike za kupovinu sa dokazima CnB.
naravno ovo je samo početak,sljede novi dokazi i izgledno cijena u skladu sa njima.
život mi sa pogledom sa palube čini ljepši,bogatiji….
svakome po vlastitom izboru.
živi bili… šta će biti dalje.
odoh opet u šetnja pa tko zna 🙂
bdi +4% 1333
pnmx +4.2% 10487
cape +7.6%
čak ni vjekišine cenzorske škare ne mogu mu ništa
Hahaha, baš si me nasmijao… 🙂