Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 11:26
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Super, evo očisti do 3000 sve:
Daj mi molim te reci sto si ovim htio reci?
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
kamenac
Frajeru, daj mi molim te razjasni svoje namjere s onim “rastom” BDI-a kojii si naveo par stranica ranije
Pa sta sere ovaj sta ima 1000 -komada,ako je frajer nek spusti sve odjednom pa koga poklopi.
Budi frajer[lol]
Ako me nema ,znaci da nisam tu.
Super, evo očisti do 3000 sve:
Danas (do sad) je potrgovano 1603 dionice, tako da mi se i to strašilo ne čini tako strašno [lol]
Pitam se ko se danas i juče gurao ispod tog velikog naloga [proud]
Budi muškarčina!
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
kamenac Frajeru, daj mi molim te razjasni svoje namjere s onim “rastom” BDI-a kojii si naveo par stranica ranije
[rolleyes][cool][wink]
hate red
Pa kupovao je po 100-200 kn koga jexx
Je, je, kupio je on po 2700, pa računa dobit, skoro 150.000 kuna. Zato lupaj i pomogni mu.
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Da vidimo sad u 2:30 kako ce burze reagirati na izvjestaj amera o zaposlenosti u sijecnju. Daj [pray] da ne bude puno los [cool]