a kad smo kod “anala”
evo još jednog bisera:-)
radi nezvjesnosti sa agrokorom među prvih 6 sa najvećim padom 5 su iz todex grupacije i samo jedna van nje.
atpl i to na visokom 2 mjestu po intenzitetu pada??:-))
ima li netko ideju koja je poveznica todex-atpl?
osobnu je ne vidim,ostao mi od jučer nalog na bidu po 355
:-)))
a kad smo kod "anala"
radi nezvjesnosti sa agrokorom među prvih 6 sa najvećim padom 5 su iz todex grupacije i samo jedna van nje.
Molim Boga da Atpl još padne zbog Todexa, pa jesi li mislio da ćeš opet dobit priliku možda kupovat ispod 350 kuna.. ?? Volio bih da bude opet i po cca 300 ali čisto sumnjam.. šuti i skupljaju, doći će vrijeme kad će se nategnuta praćka ispalit.. :-))
Nema tu selektivnosti u padu. Fondovi jedva dočekali da razvale sve. Ipak očekujem da se kolateralne žrtve ipak brzo oporave… 😀
Poveznica ti je da da si prodaju ATPl koji je u zadnje vrijeme jako narastao da kupe dionice LEDO ili JMNC koje su u padu…
Poveznica ti je da da si prodaju ATPl koji je u zadnje vrijeme jako narastao da kupe dionice LEDO ili JMNC koje su u padu…
moguće da je tako
ostaje da vidimo koliko je to mudro izabrana strategija.
ja po običaju “kontra krda”
odnosno nije baš kontra jer nemam ništa od todexa za prodaju ali…
neka nam je malo market živnuo,da obnovimo neke stare “školice”,”lekcije”,obnovimo staro gradivo…
🙂
Znate kako to obicno bude padne radi necega drugoga stvori se negativni sentiment i onda vam se taman u tom trenutku nadoveze recimo pad bdi taj dan, dva i eto vam negativnog momentuma ne kazem da ce se to desit ali cesto vijesti dolaze u paketu barem mi je takvo iskustvo, a djelomicno je to i vezano za medije koji to lijepo sinkronizirano usklade kad treba.
neumoran@
da šteta samo 10 kom. ukupno(jbg nisam očekivao,bio spreman) ali svaki srdela snack koji sam uleti u vršu vrijedi barem dvostruko,barem meni,jer nije potreban neki napor za marendu
+ koliko vidim biti će i za šlag
+ na sve ono prije toga,nemam razloga za….
🙂
Imao je sreće kome je upalo po 351.
a kad smo kod "anala"
kako ne vidiš poveznicu pa sad neće imati šta voziti za agrokor kad todex prdne u fenjer,, kako je fino gledati ovake igrokaze, a netko je imao i sreće pa je pokupio na akciji malo
nije da nije bitno već nema smisla doljevati ulje na vatru +očito nikome ne odgovara.
svi na istoj strani?
win-win?
do kada?
Bitno je da cape jače potegne up, prije ili kasnije povuči će ostatak sektora, i ovo sad izgleda kao zdrav i održiv rast BDI