ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako se ne varam uskoro će točno godina dana kad je ATPL bila na min ispod 100 kn tokom dana, mislim da je bilo tako cca 17.3. nekima je bila skupa pa su čekali i na 50 🙂 iako smo govorili da je to prilika koja se ne propušta !!,,
pa vi čekajte i dalje 🙂
jedini ozbiljniji koji nije čekao se dobro nakrcao i izbacio većinu trejdera, kojima su ostale možda mrvice

ako se ne varam uskoro će točno godina dana kad je ATPL bila na min ispod 100 kn tokom dana, mislim da je bilo tako cca 17.3. nekima je bila skupa pa su čekali i na 50 🙂 iako smo govorili da je to prilika koja se ne propušta !!,,
pa vi čekajte i dalje 🙂
jedini ozbiljniji koji nije čekao se dobro nakrcao i izbacio većinu trejdera, kojima su ostale možda mrvice

još jedna “školica za 5”,za anale ZSE–a
da bi se zaradilo Večina mora biti u zabludi.
hebena je sudbina večine,da stvar bude bolja gotovo uvijek upali prodana fora po n-ti put.
kupuj kada nitko neće i prodaj kad svi kupuju.
može li biti jednostavnije+bezbroj puta u praksi dokazano?
i od boljeg ima bolje a to je ako ne griješim da smo tek u uvodu,zagrijavanju,predigri.
ne moram niti ponavljati kako bi se osječao da nisam na palubi.
što se mene tiče ne mora se sve odigrati po brzom scenariju,oni koji su naučili biti strpljivi tu su vještinu nemalo naplatili.
sada kada se naručuje nikad manje novogradnji temelji za strpljive su tu.
garancije nema niti na oročenju pa…
ponekad su strpljivi i počašćeni sa brzim scenarijem kao bonus na bonus.
najbolje je sa njim ne računati pa je tada razloga za slavlje još i više.
burza je mjesto sa povišenim rizicima za one koji žele više,koji se usude željeti više.
ali i mjesto gdje neki dobiju što su si poželjeli a da su na kraju manje ili više razočarani.
neki su bili sretni da su prodali na 1xx,neki na 2xx,3xx uskoro 4xx…??
neka odvažne prati sreća i pazite što si želite u životu jer još su naši Stari nebrojeno puta se na vl. koži uvjerili da:
poslije h….a nema kajanja.
možda i griješim,nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Bugs

Pa što je bitno što je se čovjek natrpao dionica eto mu ih, što će ih “kiseliti”?

Sektor i dalje ima probleme, dsx ne mrda pre više a ovdje otišlo puta 4.

Je li ima garancije da neće dionica u budućnosti pasti ako je se taj kupac nakupovao i izuo kako pišeš trejdere, što ako su trejderi pogodili tako što su kupca nakitili sa papirićima?

Bugs

Pa što je bitno što je se čovjek natrpao dionica eto mu ih, što će ih "kiseliti"?

Tako je Dsx je npr danas samo 7% u plusu;) uh što volim ove koji se ulogiraju prije dva dana samo da tu mogu solit nama pamet. Već mi je ignore popis prepun, a brat bratu mislim da se vrti istih 2-3.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Pa dobro DSX, NM i EGLE su padali više nego su rasli tako da ovo danas ništa ne znači.. Treba vidit šta idući dani donose..

Bugs

Pa što je bitno što je se čovjek natrpao dionica eto mu ih, što će ih "kiseliti"?

Je li ima garancije da neće dionica u budućnosti pasti ako je se taj kupac nakupovao i izuo kako pišeš trejdere, što ako su trejderi pogodili tako što su kupca nakitili sa papirićima?

Jel imaš garancije da ćeš preživit do jutra? Stvarno svašta se pročita, ti bi još i garanciju :)))

Pa dobro DSX, NM i EGLE su padali više nego su rasli tako da ovo danas ništa ne znači.. Treba vidit šta idući dani donose..

U zadnja 3 mjeseca DSX +48,57%, NM +45,69%, Egle +11,68%. Još jedan novopečni forumaš za ignore.

Sv. Nikola prodan za rezalište???
http://www.hellenicshippingnews.com/wp-content/uploads/2017/03/ALLIED-Weekly-Market-Report_10_03_2017b.pdf

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

U zadnja 3 mjeseca DSX +48,57%, NM +45,69%, Egle +11,68%. Još jedan novopečni forumaš za ignore.

Ma daj Jožef ti si malo previše prepotentan i bez razloga napadaš nove članove. Npr. 07.03.2016. DSX je bio 3,49 a ATPL 114 kn. Dok je danas DSX 4,16 a ATPL 400. Daj to prokomentiraj?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ATPL je pretjerano zaronila. Nije bilo potrebe da padne ispod 100 kn. Sadašnja cijena pokazuje da je tome tako…

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Sv. Nikola prodan za rezalište???
http://www.hellenicshippingnews.com/wp-content/uploads/2017/03/ALLIED-Weekly-Market-Report_10_03_2017b.pdf

Hm, na listi brodova, odnosno kretanje brodova od atlantske plovidbe ga još ima.
Vaš link …
Da li mu je to zadnje putovanje prije rezališta?

Ma daj Jožef ti si malo previše prepotentan i bez razloga napadaš nove članove. Npr. 07.03.2016. DSX je bio 3,49 a ATPL 114 kn. Dok je danas DSX 4,16 a ATPL 400. Daj to prokomentiraj?
[/quote]
To su ja bih rekao novi/stari članovi. U grubo, u zadnjih 10 godina, dakle od krize, DSX je pao na 5% od svoje najviše vrijednosti, a Atpl na 3%. S ovim rastom koji navodiš oboje su sad na otprilike 10% svoje najviše vrijednosti u zadnjih 10 godina. Dakle, Atpl je s tim rastom tek nadoknadila pretjerani pad koji je imala.

New Report

Close