Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Mnogi su ovdje opečeni toliko da ne vjeruju više u bilo kakve procjene i analize, pogotovo jer velika većina forumaša su profesionalni drukeri za nečiji interes. Mislim da će svi oni izać odavde ako im se kojim čudom dogodi ulaz. Ovo školovanje će skupo platiti. Ovdje ali i općenito na ZSE se događaju scenariji koji koriste samo onima koji te scenarije planiraju i realiziraju. Ovo je čisti FI a sve ostalo su priče za malu djecu. Mislim da se definitivno izgubilo povjerenje malih ulagača u ZSE. Veća je vjerojatnost dobiti na LOTU nego ovdje pogodit pravu dionicu sa nekim normalnim potencijalom rasta u idućih pet godina bez obzira koliko korisnih podataka imate. Ako se bilo gdje može primjeniti poslovica Oprez je majka mudrosti to je baš ovdje. Toliko o ZSE.
Čini se da je sa jučerašnim danom na ATPL formiran pattern ‘Three White Soldiers’
To je bullish signal.
Nije najači signal koji postoji, ali zadnjih nekoliko takvih signala na ATPL je odradilo po očekivanju
Čini se da je sa jučerašnim danom na ATPL formiran pattern 'Three White Soldiers'
To je bullish signal.
Nije najači signal koji postoji, ali zadnjih nekoliko takvih signala na ATPL je odradilo po očekivanju
Imate na ATPL nesto Puno jace od 3 white soldiers.
To vam je trokut koji je jucer lagano probijen.
A dodatno imate IHS koji se jos treba potvrditi pa ce biti 2 super jaka signala, ali ovaj trokut je bomba.
Čekao sam proboj tjednima.
Ovdje izgleda ima previse onih koji su mozda procitali Inteligentni investitior od Grahama , ali nisu skuzili da je Buffet to dignuo na sasvim jedan drugi nivo .
Zasto je Buffet kupio recimo Fruit of the Loom ??? American expres -card ???
Jer je vidio ono sto drugi ne vide. Kao recimo najveci dionicar ATLP , kad je kupio KORF po 24-25 kuna.
Veliki igraci mogu steci velike udjele cesto puta samo kad je firma u problemima , sto nosi extra rizik i extra zaradu .
Čini se da je sa jučerašnim danom na ATPL formiran pattern 'Three White Soldiers'
To je bullish signal.
Imate na ATPL nesto Puno jace od 3 white soldiers.
To vam je trokut koji je jucer lagano probijen.
A dodatno imate IHS koji se jos treba potvrditi pa ce biti 2 super jaka signala, ali ovaj trokut je bomba.
Čekao sam proboj tjednima.
[/quote]
Slažem se. Trokut je probijen…ako se ostvari target biti će lijepo
ali imamo dosta jak otpor na levelu od cca 410 kn…tu smo imali dvostruki/trostruki vrh koji nije uspijevao biti probijen u zadanja 2 pokušaja
Evo i mene, kratkoročno, na 3-6 mjeseci. To je najveći bullish signal za našu investicijsku zajednicu.:-):-)
A moje mišljenje o dugoročnoj perspektivi brodara znate.
Evo i mene, kratkoročno, na 3-6 mjeseci. To je najveći bullish signal za našu investicijsku zajednicu.:-):-)
A moje mišljenje o dugoročnoj perspektivi brodara znate.
sada kada nam se pesimti u brodarski sektor pridružuju preobračeni
držim da su novi vrhovi još izglednije dohvatljivi:-)
time will tell
p.s.
dobrodošli kolega i u brodovlasnike
Ovdje BDI and Co. izgleda sve više gube na važnosti.
Pokušajte se ubaciti u položaj jakog dioničara koji ima debelog viška kapitala za daljnje ulaganje.
Kako biste zaštitili svoju investiciju u ATPL?
To vam je mili moji odgovor na pitanje kuda ovo dalje ide…
E kad vas 2 vidim razmisljam da jos dokupi. Ove godine vas bas ide.
ma bila je i prošla za poželjeti a ova će ju izgledno nadmašiti:-)
kolega o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama kontaktirati svog fin. savjetnika…
imam feeling da svi gledamo u ovaj nalog kao hipnotizirani i čekamo tko će prvi potegnuti da počistimo ono što bi evventualno ostalo?
barem ja tako a za druge neznam:-)
tako je bilo i sa onim na 305,5 na asku neki dan a pogledajte sad ,biti ćemo sretni ako i po 360 uhvatimo??
ma bila je i prošla za poželjeti a ova će ju izgledno nadmašiti:-)
kolega o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama kontaktirati svog fin. savjetnika…
imam feeling da svi gledamo u ovaj nalog kao hipnotizirani i čekamo tko će prvi potegnuti da počistimo ono što bi evventualno ostalo?
barem ja tako a za druge neznam:-)
tako je bilo i sa onim na 305,5 na asku neki dan a pogledajte sad ,biti ćemo sretni ako i po 360 uhvatimo??
[/quote]
Tada na 305 sam i usao ali nisam mislio da cemo prijeci ovoga na 360 jer prosli puta nismo. Sad kad sam vidio kako ga papaju morao sam i ja malo.