ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na atpl danas opet zabavno sa nalozima …..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

baš gledam, sami lažnjaci na kupnji, većina ih je 1H, znači maksimalno 10 komada ima skriveno

Ignore: KressoM, delux

Koji je ovo đir na prodaji, sve ga skidali po 5-10 komada.. Bože sačuvaj, a ovi se skrivaju na bidu ili se to netko zajebaje

Tko ovolike količine prodaje tjednima to me živo zanima a nikakvih posebnih promjena nema u top 10? A ovo vam je na kupnji IB aktivan. To je njegov potpis.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

baš gledam, sami lažnjaci na kupnji, većina ih je 1H, znači maksimalno 10 komada ima skriveno
[/quote]

Ne znam baš, ja H nalog ispod 10 000 kuna vrijednosti ne mogu dati…

[/quote]

Ne znam baš, ja H nalog ispod 10 000 kuna vrijednosti ne mogu dati…
[/quote]

to ovisi samo o tvojoj brokerskoj kući, pravilo ZSE je samo da mora biti barem 10% vidljivo…uostalom, sve je jasno kad vidiš 1H nalog, npr. na 301,01 je 1H nalog, znači max 10 komada je tu. Isto tako je 1H na 302,14 pa 1H na 302,02 pa 1H na 302 kn….

Ignore: KressoM, delux

Ne znam tko bi sad nakon izvješća išao prodavati.
Više nema loših vjesti ni očekivanja, BDI konstantno raste već dugo vremena, ino brodari zadnja dva dana skaču dosta…
U svakom slučaju besmislena prodaja držeći na asku naloge čak 10 kn ispod sljedećeg – kao da želi nekome prebaciti baš jeftinije .
Kad se to riješi, naloga ispod 340-350 uopće ni nema na asku tako da će put biti slobodan.

panamaxi gaze i dalje…..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Atlansku bi kupio na 250,00 kn. Ako dođe.

Pa bila je i po 100 kn, kaj je nisi kupovao?!
Sumnjam da bi je kupovao i po 250 kn jer da padne, opet bi je htio još i niže i čekao bi da još malo padne…
Takvih kao ti ima koliko želiš..

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

imao si na lopate i po duplo manje od toga 😉 al možda još neke mrvice uhvatiš i ovdje oko 300,

Po meni je najvažniji outlook u cijeloj priči koji je konačno pozitivan za ovu i naredne godine…rast vozarina je naravno samo popratna pojava.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

New Report

Close