Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
A čuj zašto ne kupiti na početku oporavka vozarina ako ima onih koji su spremni prodati 🙂
dosta ekipe smo imali koji su pričali da će kupiti kad budu vidjeli da je doslo do oporavka, za razliku od nas nekolicine koja vec godinu, dvije govori da kupuje, a ne čeka na ispod 100 🙂 , tako da čekamo da i oni krenu 🙂
Što se dešava vani NM trenutno u minusu oko 10 posto.
Višak brodova ili?
Lp
Vidim da su se i oni preko bare spametili, na početku oko nule, a sad već idu i preko 6%.
Oni su još gori slučajevi nego na ZSE, idu iz minusa u žestoki plus u par sekundi. Tko tamo dobiva a tko gubi da mi je znat.
kolega bear,
prema EWT analizi koju ste postali još je malo prostora ostalo za pad BDI a da bi count i dalje pio vodu
Kako stojimo s count-om?
Šta vi trejdate svako toliko da kontinuirano gledate jel raste ili pada? Meni je bitan sam duži period a sad dali ce malo gore ili dolje, svejedno
Je li se ovo netko zeznu pri zadavanju naloga?
Ake je, šteta dionica !
Upalo 112 komada..
E da se je ovo moglo ikako predvidjeti da je moguće, bili bi nalozi čekali!
Ako je uistinu greška, a vjerujem da je, onda je ovo jedna od većih greški da se umjesto na kupnju po 300 kn stavilo na prodaju 200-tinjak tisuća kn.
Čestitke kupcima!
http://zse.hr/default.aspx?id=10864#11.1.6
366. Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila:
1. javni interes
2. ulagatelje
3. pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti
367. Burza ima pravo poništiti transakciju:
1. koja može dovesti do iskrivljene slike tržišta obzirom na cijenu i količinu Instrumenta;
2. koja je posljedica očigledne pogreške pri unosu parametara ponude u Trgovinski sustav.
Samo da to ne učini, iako moram priznat da mi je žao tog “prodavača”
Pa kolega Frenki, pa kako upalo 112 komada, pa zar neće bdi u minus;)
I ja nešto skupio u ovom valu. Nadam se da je pogreška, jer može bit i da je netko vidio izvješće prije objave…