ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A čuj zašto ne kupiti na početku oporavka vozarina ako ima onih koji su spremni prodati 🙂

dosta ekipe smo imali koji su pričali da će kupiti kad budu vidjeli da je doslo do oporavka, za razliku od nas nekolicine koja vec godinu, dvije govori da kupuje, a ne čeka na ispod 100 🙂 , tako da čekamo da i oni krenu 🙂

Što se dešava vani NM trenutno u minusu oko 10 posto.

Višak brodova ili?

Lp

Vidim da su se i oni preko bare spametili, na početku oko nule, a sad već idu i preko 6%.
Oni su još gori slučajevi nego na ZSE, idu iz minusa u žestoki plus u par sekundi. Tko tamo dobiva a tko gubi da mi je znat.

kolega bear,
prema EWT analizi koju ste postali još je malo prostora ostalo za pad BDI a da bi count i dalje pio vodu

Kako stojimo s count-om?

Šta vi trejdate svako toliko da kontinuirano gledate jel raste ili pada? Meni je bitan sam duži period a sad dali ce malo gore ili dolje, svejedno

Je li se ovo netko zeznu pri zadavanju naloga?
Ake je, šteta dionica !

Upalo 112 komada..

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

E da se je ovo moglo ikako predvidjeti da je moguće, bili bi nalozi čekali!
Ako je uistinu greška, a vjerujem da je, onda je ovo jedna od većih greški da se umjesto na kupnju po 300 kn stavilo na prodaju 200-tinjak tisuća kn.
Čestitke kupcima!

http://zse.hr/default.aspx?id=10864#11.1.6

366. Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila:
1. javni interes
2. ulagatelje
3. pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti
367. Burza ima pravo poništiti transakciju:
1. koja može dovesti do iskrivljene slike tržišta obzirom na cijenu i količinu Instrumenta;
2. koja je posljedica očigledne pogreške pri unosu parametara ponude u Trgovinski sustav.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Samo da to ne učini, iako moram priznat da mi je žao tog “prodavača”

Pa kolega Frenki, pa kako upalo 112 komada, pa zar neće bdi u minus;)

I ja nešto skupio u ovom valu. Nadam se da je pogreška, jer može bit i da je netko vidio izvješće prije objave…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Kakve su prognoze upućenijih na ovoj temi, koliko su spalili keša u zadnjem kvartalu?

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

New Report

Close