Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Pa nakon 10 tak godina katastrofalnih vozarina i brodarskog sektora na koljenima vrijeme je da se izkorigira bar malo i vrate oni koji su sposobni se izvući iz ponora,
u svakom slučaju ovdje se od prosle godine, a nadam se i narednih moglo zaraditi N-puta, jedino šta je to znalački iskoristio uglavnom IB koji je jedini imao znanja i onu stvar da žestoko uzme kad su drugi prodavali, ali zato i ima toliku imovinu. Žao mi je onih koji su mu prodali preko 100k komada ali kad neznaš koristiti glavu, hbga
Ovaj tjedan je gotova kineska nova godina, od ponedjeljka bi BDI trebao opet u zeleno, čak smo odlično prošli ovu rupu.
Pa ja govorim da je izvještzaj za 2007 izašao u 2008 godini…pričam o 2007 godini…tu su napravili 750 miliona…a što je i logično izvještaj za 2007 je izašao 2008??!
Ne kužim poantu..
Ja sam tada kupovao..pratio..pa valjda znam!!!!!!!!!!
Nije točno, nemam vremena ni volje sad kopati po izvješćima ali sjećam se da je dobit 2007 bila app. 15-20 miljuna dolara, dok je najveća neto dobit (više od 120 miljuna dolara) u povjesti ATPL realizirana za 2008.
Btw, nisi jedini pratio i kupovao tada, ja sam primjerice 2004. u prosincu izlazio iz JDPL; ATPL, te IGH, sa velikim profitom i mislio sam da sam najpametniji na svijetu, no market me kasnije demantirao. Nema tu pravila, sve je ovo ipak velika kocka i adrenalin sa mali miljun opcija, no mene zabavlja.
Pa ja govorim da je izvještzaj za 2007 izašao u 2008 godini…pričam o 2007 godini…tu su napravili 750 miliona…a što je i logično izvještaj za 2007 je izašao 2008??!
Ne kužim poantu..
Ja sam tada kupovao..pratio..pa valjda znam!!!!!!!!!!
dok je najveća neto dobit (više od 120 miljuna dolara) u povjesti ATPL realizirana za 2008.
[/quote]
Ovo je točno. ATPL je zabilježila najveći pad u godini (2008.) u kojoj je imala najbolji FI ikad (FI početkom 2009. za 2008. godinu).
kolega bear,
prema EWT analizi koju ste postali još je malo prostora ostalo za pad BDI a da bi count i dalje pio vodu