ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 06:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dečki…ne vidim što pišete kad ste cenzurirani…
ali evo iz istog članka…kako je Zacks onda vikao SELL SELL SELL za DSX…kad je dionica bila na cca 2.5 $….sad viču BUY BUY BUY…kad je odradila rast….treba se iskrcati….

Several analysts have recently weighed in on DSX shares. Jefferies Group set a $3.00 price objective on shares of Diana Shipping inc. and gave the stock a “hold” rating in a research report on Wednesday, July 27th. Seaport Global Securities started coverage on shares of Diana Shipping inc. in a research report on Tuesday, August 2nd. They set a “neutral” rating and a $3.00 price objective for the company. Deutsche Bank AG upgraded shares of Diana Shipping inc. from a “sell” rating to a “hold” rating and boosted their price objective for the stock from $1.50 to $2.50 in a research report on Friday, August 26th. Zacks Investment Research downgraded shares of Diana Shipping inc. from a “hold” rating to a “sell” rating in a research report on Tuesday, September 27th. Finally, Clarkson Capital reiterated a “neutral” rating on shares of Diana Shipping inc. in a research report on Friday, September 23rd. Two analysts have rated the stock with a sell rating, six have given a hold rating and one has issued a buy rating to the stock. The company currently has a consensus rating of “Hold” and a consensus target price of $3.29.

O vidim da je moderator izbrisao sve linkove koje sam vam postao… Vjerojatno je netko to prijavio kao drukanje..
Pa eto onda ostadoste bez dobrog stiva i linkova…
Kako god.
Good night

A BALVANA!!! :) :) :)

https://www.google.hr/amp/www.forbes.com/sites/nathanvardi/2016/11/15/the-donald-trump-shipping-stock-boom/?client=ms-android-zte

A ako je i ovo za brisanje o da necu vise nikad niti jedan link postat

Pa to su rezultati za treći kvartal prošle godine?

Sto se tu ima komentirati? Inače, mogao se prenijeti cijeli tekst ovdje i saznati zašto je gubitak bio veći od očekivanog. Moraš naučiti, a vidim da je to tebi osobit problem, da ne možeš zaraditi na dionicama gledajući u retrovizor. Osim kada se radi o kompanijama sa izrazito pravilnim ciklusima u poslovanju, a to brodari sasvim sigurno nisu. A i za takve situacije, morao bi imati dosta iskustva za donošenje ispravne procjene, a ti tog očito je nemaš.

Vidim da ti to sve gledaš na osobnoj razini i prepucavas se uglavnom sam sa sobom. To je dodatni problem. I to velik problem.

Pa šta se nema komentirati? Očekivali su gubitak od 0.41$ po dionici, a imali su duplo veći?
Šta očekujete da se trend promijenio u 4. kvartalu?
Vama je problem što ja pišem ono što tebi i tvojoj ekipi koja se krca i koja je nakrcana brodarima ne odgovara…
ali ne vidiš problem u tome kada bear piše kako će vozarine za capeove uskoro na 25k $….a na osnovu čega ja tebe i njega pitam?

http://www.dryships.com/pages/report.php

BDI?
Čini se da nema vajde od čekanja na bidu…

Izgleda da je I.B. preuzeo ulogu market markera

http://finance.yahoo.com/quotes/ASC,STNG,DSX,NM,SALT,SB,SBLK,GNK,DRYS/view/v2?bypass=true&ltr=1

Lijepo otvaranje u USA…

lepo se formira rast ..ak bdi izdrzi ..a nekak mi izgleda da bude i on prema gore …mogli bi mi ovde potegnut 🙂

Drys 1$, lijepo. A nedavno je bio 7$. Atpl i dalje na 300? Bit će gadno kad počne padati.

Lojtra duso draga kakve veze ima drys sa brodarstvom tj. Drys ti nije nikakvo mjerilo za brodare sreco moja..
Evo ja imam od stranih ladjara NM i DSX…
Gledaj malo njih… Ostalo ne gledaj osim kad udes na stranicu drysa moze ti jedino korisno posluziti dnevni market report tj. Stanje vozarina i BDI imdexa..
Pretpostavljam da si zalutao. I da ti nije bas jasan brodski market i menagment..
Ali kad ce vec tako zasto se blamiras jer em sto nemas dionice… em sto pojma nemas o ovoj i u sto ulazes…
Daj se barem malo educiraj.
Ajo si vec burek trejder onda ne kuzim zasto nisi kupovao na 260-280 nedavno… Imao si na lopate…
Ah da bice da si i ti jedan od onih sto ceka atpl na 100-150 kn…
Previse vas je to cekalo i ocito je bilo da cete biti izbijeni iz cipela… Ne samo na atpl nego i na jdpl..
I sto cete sada..
Cijena ce vam u par dana narasti jako i tek onda cete poceti ulaziti… Jer takvi poput tebe i slicnih nam trebaju da kad zasteka rast na 450-500 kuna da pocnu ulaziti i da sami sebi priznaju gresku.
Ista stvar i na jdpl.
Sto ste mislili da ce vozarine i bdi sad u prvi mjesec pasti na 500 bodova…
A vkzarine su 200% vece nego u ovo doba prosle godine a ca cape -ove koji doduse nemaju veze sa atpl ali daju krvnu sliku BDI indexu cak 600%,,,
A sto je najzanimljivije pad vozarina je odraden i pocinje kineska niva godina.
Osim toga mnoge su kompanije koje su prezivjele prezivjele zbog dugorocnih ugovora o najmu a ne po vozarinama na spotu…
A naravno da se dugorocni ugovori vezu za vozarine na spotu a ako je ugovor dobro napravljen moze se i revidirati u korist.
Prije krize za neke bulkove je breakeven bio 12000 usd per day… danas su mnoge kompanije koje su prezivjele… Namjerno naglasavam ovo prezivjele. Jer tko je prezivio nije i nece bankrotirati..
A upravo je velika vecina kompanija toliko srezala troskove da je breakeven cak na 8000 usd per day.
Ovo nisu moja naklapanja nego informacije od celnih ljudi nekih nasih brodskih kompanija.
Osim toga puno bih jos. Imao za napisati a i napisao sam se vec na temama brodara pa koga interesira neka prolista i jdpl i atpl..
A koga ne interesira neka me stavi na ignore list i neka ne kupuje brodske dionice..

http://finance.yahoo.com/quotes/DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI

Zao mi je sto sutra nije radni dan…
Ali ima vremena… Ovo ve ae svakako ukalkulirati u pon.
Smatram sa smo tek na pocetku..
Atletski rijecnikom pucanj iz pistolja oznacio je start…
Ovo nije stafeta…ovo je utrka na 3000 metara..

New Report

Close