ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 06:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

USA lijepo potegnula. ..

Ma nije… To ti se samo cini…
Nego nekako nema vise na forumu ivih sta pisu crnjake.
E sad ili su kupili pa ih je sram sada pisat pozitivno… Ili cekaju za otvorit novi nick za up… Ovi im je bio za down..
Ma neka zabavno je to meni citati….
A ti falco nisi jos vidio kako znaju potegnuti brodari.
Ako se tko sijeca kad su bili zeleni dani mjesecima… Ovi sta se nisu stigli ukrcati nisu mogli nikako kupiti jer bi isla pozitivna blokada svaki dan na otvaranju i tako kedna za drugom… Tek kad bi cijena kroz desetak dana otisla 200-300% gore onda bi pozitivne blokade popustile..
To je jos jedan od nacina koje mnogi neznaju ili ga nisu uspijeli jos vidjeti kako je nemoguce kupiti neku dionicu kada se za to odluci…
Oni koji ne vjeruju u ovo sto pisem uvjeriti ce se vrlo brzo…. Pa se onda nece lipariti nego ve biti sretni ako uspiju uopce kupiti… Nece ni potati za cijenu..
Znam da ovo izgleda brutalno sto pisem..ali isto tako je bio i brutalan pad… Onaj tko je imao malo vecu kolicinu nije mogao danima izaci jer je svaki dan bila na otvaranju negativna blokada i nakon nje barem jos pet sest taj dan…. Tu su su se gubili milioni svak dan… Vrijeme je da se sve to skupa naplati…
Sa ovim po ojim informacijama poceli su raditi sa plusom i atpl i jdpl… Ne svi brodovi ali velika vecina… Do kraja prvog kvartala ce vec jako dobro zaradivati…
Konacno

A BALVANA!!! :) :) :)

Hvala kolega,ali ja sam ti u morskokm sportu od 2005,tako da sam svasta ovdje dozivio

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ma nije… To ti se samo cini…
Nego nekako nema vise na forumu ivih sta pisu crnjake.
E sad ili su kupili pa ih je sram sada pisat pozitivno… Ili cekaju za otvorit novi nick za up… Ovi im je bio za down..
Ma neka zabavno je to meni citati….

Nije to…samo nemaju ljudi vremena ovdje po cijele dane mlatit praznu slamu i s tobom se prepucavat….
uskoro će ti kineska nova godina…pa ćeš u mišju rupu…
rekao sam ti kada ću se opet javiti…javi se i ti onda…jel može?

http://www.dryships.com/pages/report.php

službeno iz ministarstva poljoprivrede stigao mi odgovor da je lovostaj za sitnu plavu ribu do 21.01.2017.
znači biti će uskoro opet srdela snacka sa šlagom u izobilju za sve one koji su se navukli.
a nije bilo teško za primjetiti da su neki kršili lovostaj,tako je to na brdovitom balkanu…
preveliki izlov nas je deveo do kud nas je doveo.
a ask se prošupljio…
bilo kako bilo sretno svim ribolovcima sportskim,rekreativnim i profesionalnim u predstojećoj sezoni lova.
setno ribolovcima a sretno i ribama da što skuplje prodaju svoju kožu kad im je već takva sudbina.
sretno kupcima i prodavačima
mirno more pomorcima atpl i svim ostalima

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.dryships.com/pages/report.php

http://finance.yahoo.com/news/diana-shipping-dsx-continue-surge-131801764.html

Will Diana Shipping (DSX) Continue to Surge Higher?
As of late, it has definitely been a great time to be an investor in Diana Shipping Inc. DSX. The stock has moved higher by 10.7% in the past month, while it is also above its 20 Day SMA too. This combination of strong price performance and favorable technical, could suggest that the stock may be on the right path.
We certainly think that this might be the case, particularly if you consider DSX’s recent earnings estimate revision activity. From this look, the company’s future is quite favorable; as DSX has earned itself a Zacks Rank #2 (Buy), meaning that its recent run may continue for a bit longer, and that this isn’t the top for the in-focus company. You can see the complete list of today’s Zacks #1 Rank (Strong Buy) stocks here.
Starting today, for the next month, you can follow all Zacks’ private buys and sells in real time. Our experts cover all kinds of trades… from value to momentum . . . from stocks under $10 to ETF and option moves . . . from stocks that corporate insiders are buying up to companies that are about to report positive earnings surprises. You can even look inside exclusive portfolios that are normally closed to new investors.Click here for Zacks’ private trades >>

Want the latest recommendations from Zacks Investment Research? Today, you can download 7 Best Stocks for the Next 30 Days. Click to get this free report

DIANA SHIPPING (DSX): Free Stock Analysis Report

kada analitičari počnu pumpati i objavljivati ovakve članke…to je jasan signal za reži i bježi…
kada pišu SELL SELL SELL…to znači da se oni kracaju…tko to još nije dokučio…bolje da se i ne bavi trgovanjem…a da ne zna napraviti vlastitu analizu…

Mogao si bear ovo objavit…to je ipak malo konkretnije od Zacksa…malo koju o poslovanju…

Diana Shipping inc. (NYSE:DSX) issued its quarterly earnings data on Thursday. The company reported ($0.99) earnings per share for the quarter, missing the consensus estimate of ($0.41) by $0.58. The company had revenue of $27.10 million for the quarter, compared to analysts’ expectations of $27.98 million. Diana Shipping inc. had a negative return on equity of 8.54% and a negative net margin of 75.27%.

http://dailyquint.com/2017-01-17-diana-shipping-inc-dsx-releases-quarterly-earnings-results-misses-expectations-by-0-58-eps/

http://stockinvest.us/technical-analysis/DSX

Mogao si bear ovo objavit…to je ipak malo konkretnije od Zacksa…malo koju o poslovanju…

Diana Shipping inc. (NYSE:DSX) issued its quarterly earnings data on Thursday. The company reported ($0.99) earnings per share for the quarter, missing the consensus estimate of ($0.41) by $0.58. The company had revenue of $27.10 million for the quarter, compared to analysts’ expectations of $27.98 million. Diana Shipping inc. had a negative return on equity of 8.54% and a negative net margin of 75.27%.

http://dailyquint.com/2017-01-17-diana-shipping-inc-dsx-releases-quarterly-earnings-results-misses-expectations-by-0-58-eps/

Pa to su rezultati za treći kvartal prošle godine?

Sto se tu ima komentirati? Inače, mogao se prenijeti cijeli tekst ovdje i saznati zašto je gubitak bio veći od očekivanog. Moraš naučiti, a vidim da je to tebi osobit problem, da ne možeš zaraditi na dionicama gledajući u retrovizor. Osim kada se radi o kompanijama sa izrazito pravilnim ciklusima u poslovanju, a to brodari sasvim sigurno nisu. A i za takve situacije, morao bi imati dosta iskustva za donošenje ispravne procjene, a ti tog očito je nemaš.

Vidim da ti to sve gledaš na osobnoj razini i prepucavas se uglavnom sam sa sobom. To je dodatni problem. I to velik problem.

New Report

Close