ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 01:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nece krenuti sve dok atpl ne opovrgne losa ocekivanja (vjerojatno kriva ocekivanja) nekom dobrom vjescu ili poslovnim rezultatom… a tko zna kad bi to moglo biti… mozda u q1 ili q2…. znaci treba biti strpljivi i to jos dugo

ne bih imao nista protiv ovakvog mic po mic 40 kn dnevno sljedećih mjesec dana [smiley]

nece jer cini se da stranci jos uvijek diktiraju prodaju

nece jer cini se da stranci jos uvijek diktiraju prodaju

Kad bi bilo kao danas bio bih zadovoljan[thumbsup]

iz Business-a: Atlantska plovidba “kao zapeta puška” čeka tržišnu reakciju:

Vaš link

bdi preko 6000,drys danas na preko 70$,oboje sa tendencijom rasta.mislim da je vrijeme da nam se vrati i kolega Strawinsky sa svojim grafovima

DRYS + 4,5 [thumbsup]

iz Business-a: Atlantska plovidba “kao zapeta puška” čeka tržišnu reakciju: Vaš link

“Posebno ako znamo da su mirovinci Atlantsku plovidbu kupovali na razinama oko 3300 kuna, što otkriva 26,4 milijuna kuna vrijedna blok transakcija po upravo 3300 kuna učinjena već prvog dana aktivnosti mirovinaca u JDD kotaciji.”

Zar nije ta blok transakcija provučena na 3.500kn?

e, sjecam se toga i mrmljo sam sebi u bradu , zasto i ja ne kupujem zasto ovo zasto ono , kad avidi sada nesto mi i ovo skupo za podeblajti .
ali svakako cu dokupiti samo neznam po kojoj cijeni .

najvrednije stvari u životu su besplatne

e, sjecam se toga i mrmljo sam sebi u bradu , zasto i ja ne kupujem zasto ovo zasto ono , kad avidi sada nesto mi i ovo skupo za podeblajti .
ali svakako cu dokupiti samo neznam po kojoj cijeni .

Svakog dana višoj.. http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1
[proud]

Još sam jutros očekivao da se na Seebizu oglasi velik obožavatelj naših brodara. Nadam se da će sutra dati svoje stručno mišljenje. Još se sjećam naslova “Kuda plovi ovaj brod”.

DRYS 74.40 +6.05 +8.85%
DSX 29.57 +2.08 +7.57%
DSZ.F 18.17 +0.40 +2.25%
GQT.F 45.47 +2.87 +6.74%
GQT.SG 48.62 +3.89 +8.70%

mislim da ovo dokazuje da se stanje s brodarima popravlja 🙂

comment……………..982 kom na prodaji nisu tamo da se prodaju, nego da obeshrabre kupnju, pozz

Nevera: ” e, sjecam se toga i mrmljo sam sebi u bradu , zasto i ja ne kupujem zasto ovo zasto ono , kad avidi sada nesto mi i ovo skupo za podeblajti . ali svakako cu dokupiti samo neznam po kojoj cijeni . ” Svakog dana višoj.. http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1 [proud]

ajd ne pi.di, tako su pričali i kad je prvi put bila na 3500. u međuvremenu smo je dvaput mogli gađati na 2750.
kako stvari stoje ovaj (ili više njih) koji se tako zdušno iskrcava (ju) ćinit će to još neko vrijeme a ask je još uvijek višestruko jači od bida.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close