ma svima je jasno tko sada rukama i nogama brani pad cijene ATPL, ali kad se nastavi pad BDI-a, neće tu više biti obrane nego će cijena debelo zaroniti
Ja eto mislim da će ova blokada na 250 kuna biti vrlo učinkovita i tijekom siječnja. Naprosto zato što će se svi potencijalni kupci, a kojih uvijek ima, naslagivati iznad nje i time svojom lovom također štititi cijenu. Tko misli kupiti, očito će morati dati iznad 260 kuna, ili i više.
@crobiz16
Gdje je nestao nalog od 612kom na asku?!
Ovaj na 250kn na bidu se pojacao,sada je 8000kom.☺
Imate izvrsno oko za detalje kolega @diokidina i ja vam na tome cestitam. Nego ciju vi gledalicu koristite da su vam vidljivi ti nalozi pri dnu? Jer je meni na Agram Brokerima taj nalog zadnji na dnu a to gotovo nikada ne provjeravam.
Ne znam di je nestao nalog, imate vi kakvu ideju?
@crobiz16
Interesantan si tip,ali samo interesantan.
Zelim ti uspjesnu 2017g.
Još da dodam. Taj bid nalog koji je trenutno na iznad 2 milijuna kuna uvijek se promptno može podebljavati. Naprosto zato što je nekome tko je kupovao na debelo iznad 300 kuna, sva kupnja po 250 kuna jako dobar posao. A istovremeno i štiti cijenu. Ja bih tako, a vjerujem da i ovaj to misli tako.
Trial i ostali…. nebitno koliko mu je prosjek al opet nije mu veci od tih 250 jer vecina je ispod kupovana a to sto vi sam pricate o 300 i vise to je vas problem
Gle, mene uopće ne zanima nečiji prosjek, pa niti njegov. Mene samo zanima sukladno njegovim trenutnim nalozima i aktivnostima kad je prilika za kupiti, a kad obaveza za prodati. S njegovom količinom dionica ionako nije bitno koji je prosjek, jer da sad iz nekog imaginarnog razloga hoće izaći iz svega, neće dobiti niti 100 kuna po dionici. Mislim u prosjeku. Naprosto zato jer nema kome prodati tu količinu. Barem ne na naglo.
bit ce ovdje svega,, ne brani gospon bezveze na toj cijeni ako vec jesu to njegove dionice… ako bdi okrene na dolje moglo bi tu bit svega!
Uvijek interesantno pitanje …jel se ovaj iskrcava sad na 280 radi bežanije …ili ne neko puni sada radi odlične cijene 🙂 ?
@janlana
Svaki radni dan na burzi netko ulazi,a netko izlazi.Sad ti postavljas pitanje zasto ovaj izlazi,a zasto onaj ulazi?!
Nemoj se ljutit,ali pitanje je…
Hoće li bit ove godine BDI objava ???