Medo stara trolčino, nije te bilo vidjeti na temi dok je cijena rokala 12% dolje na prometu od 450.000 kn, evo tebe nazad na rastu od 6% sa prometom osrednjeg štanda sa limunadom. Pa reci mi, imas ti dostojanstva?
Čeka se objava BDI-a, pa da malko i mi participiramo u rastu Crobexa iznad 2000 bodova…
A zasfo bi ha cistio… Kad sam se odabno nakrcao..
Nego kalp lomentiras 6000 kom na 250 kn na kupnji…
Vidim da si se uhvatio nekog nalogcica od 612 kom na prodaji…i to jos posprdno… A sada ne zelos komentirati nalog na kupnji od 1,5 mil kuna oli ti ha 6000 kom…
Ja sam svoju kupnju na brodarima zavrsio..
Mogu eventualno malo pojacati jos jdpl…. A ostalo je spremno za gledanje i uzivanje
što se tiče 6000 kom na kupnji…bit će da vam je Biblija procijenio da se neće uključivati u nove kupovine prije razine od 250 kn….dakle, očekuje zaron…
baš mi je drago da ima ekipe na kre kre koja zarađuje….bravo za vas…
Pa da si spustis ulaz, vec sam ti rekao.
Nisam ja posprdno komentirao nalog od 612 komada, ni slucajno. Samo sam skrenuo paznju na to, nebi ja nikada posprdno. Tih 6000 komada na bidu ti vjerojatno upucuje na promjenu strategije kod vaseg andjela cuvara. Sjecam se pred nekoliko tjedana kada si na svih uvjeravao da to nece ispod 300, citatelji ovog foruma su svjedoci kakve si gluposti ispaljivao tada. Sada barem mozes, kako bi rekli purgeri, biti “ziher” da ne ide ispod te cijene (osim ako se andjeo ne predomisli, a cini mi se da nece).
Ma da…to sam i ja mislio..da ćeš tako nešto prokakat..da je to nebitno..da je to Bilbija i slično..
Ali je zato puno važniji za vas nalog od 612 komada na prodaji..
E sad ono šta mene brine VI “ZNATE” DA JE 6000 KOM . NA KUPNJI PO 250 KN OD BILBIJE…( za ovo svaka čast…..znači vi kad znate čiji su nalozi znate i gdje će cijena), a pretpostavljam da je onda i ovaj nalog od 612 komada od Bilbije ili nije?
Šta kažete?
Gotovo sam siguran da ćete za ovaj nalog reći da nije od Bilbije..
Meni ste vas dvojica baš zabavni…ono sami sebi skačete u usta…danima visite na topićima brodara a nemate niti jednu dionicu ( za mene po cijele dane pisati na topićima a da nemam niti jednu dionicu nije baš sasvim normalno, osim ako si bez posla i nemaš što raditi…ili pokušavaš sa svojim pisanjem kao “utjecati na neke na forumu” što mi je još smješnije).
Koja je poanta vašeg pisanja.
Želite nama ukazati da smo u krivu što smo (barem ja) ove godine zaradio/li lijep novac na brodarima.
Kakvu svrhu imaju vaši komentari, “analize” i slične baljezgarije koje sipate ovdje.
Jel mi može netko objasniti kako to netko po cijeli dan piše sve negativno o nečemu o čemu pojma nema…NAGAĐA…čiji su čiji nalozi…omalovažava nalog na kupnji ( od 1 500 000 kn) koji i zna čiji je to nalog, a kad se pojavi nalog na prodaji deset puta manji od ovog na kupnji onda se njemu pridaje strahovita vrijednost…citiram ” pa-pa-panika. bežite”…bla..bla i slična smješna piskaranja.
Dakle poanta je…što vam to treba crobiz16 i marcupijan!!
Imate dionicu…super..
Nemate dionicu…super..
Zašto se sami crnite i pravite redikule od sebe…ne treba vam to…a i smješni ste…
Meni ste zabavni koliko se trudite,…a ne uspjeva vam biti u pravu.
Vi i dalje nećete prihavtiti činjenicu da je dionica narasla 200%..
Ma da je sve to istina što pišete …a nije…mogli ste i vi zaraditi i pisati i dalje te gluposti…a niste jer niste sposobni ni za to..
Po mom iskustvu…vi ste se debelo OPEKLI NA BRODARIMA A POGOTOVO NA ATPL….i sad sipate žuč i gnjev kad vidite da raste i da ljudi zarađuju i da je atpl dobila jednog jakog..moćnog dioničara koji i dalje neprestano kupuje..Vi mene u ništa nemorate uvjeravati niti ja kupujem ni prodajem na osnovu piskaranja po forumu…a pogotovo vaših piskaranja….
Za mene ste nebitni…
Iskreno mi vas je žao jer kao što sam rekao…psihološki…način na koji vi pišete i u koji trenutcima mi odaje to da ste izgubili jako puno novca na atpl i brodarima..
Nemam dokaz kao vi, kao što znate čiji su čiji nalozi na kupnji i prodaji….ja recimo da to znam bi bio bogat čovjek….jer kad znate tko u datom trenutku kupuje a tko prodaje ili fingira da prodaje, ma na bilo kojoj dionici …to je informacija koja je zlatna vrijedna i barem je već 50% zarade sama po sebi.
Osim toga toliko paušalnih postova na kojima se vidi vaše potpuno neznanje i neupućenost u brodski sektor da je to smiješno..
Tipa zašto ja obmanjujem ljude na forumu i pišem da je cape index nebitan za jadroplov kad je cape index sastavni dio BDI indexa.
A što onda da ja raspravljam sa vama, kad jadroplov ima supre a vi mi pišete na topu jdpl zašto zanemarujem capove..
I na lopate još drugoga.
Da se mi razumimo…vi ste meni simpatični i samo vi solite i dalje…naravno da ste za moje stvari,ulaganja,kupovanja i prodaju totalno nebitni,…kao i bilo tko tko piše ovdje..jer ja odluke donosim sam .
Plitki ste momci…dajte malo više mašte kad već idete drukat a ili stojite na kupnji ili vas je odnio gnjev zbog gubitka….Dajte malo više domišljatosti…pa PRIJE SE TO NA FORUMU RADILO PUNO SUPTILNIJE,KVALITETNIJE…DRUKANJE je bilo zvanje i zanat…koji nije za svakog..
Za vas definitivno nije..ni drukanje, ni dionice, ni burza…ni bilo kakvo ulaganje.
Oročite novac na banci i nađite neki honorarni posao umjesto da ovdje gubite i vrijeme i novac..
Ono baš vam govorim prijateljski…
Nije ovo za vas..
za pretpostavit je da je nalog od g. Bibilije…za to ne trebaš biti doktor znanosti…pogledajte si promete na dionici u zadnje vrijeme…pa kada vidite koliko je dionica dotični kupio u tom periodu, jasno je da je stao na kočnicu s kupovinom…a kako je bio jedini koji je u posljednje vrijeme ovdje ozbiljnije šopingirao, za pretpostavit je da je taj nalog od 6000 kom bio njegov…
uostalom…nebitno čiji je…ali je na 250 kn…dakle, netko očekuje da će dionica prema jugu….jer da očekuje rast, onda bi skidao sa aska…
gledaj, već sam ti rekao….da mi je drago zbog tebe i drugih da zarađujete i “trejdate” na kre kre burzi…to je izuzetno teško…ali ti kao pravi znalac to umiješ i jako dobro radiš…i dnevno zaradiš za 20 božićnica….
ali brate, naporan si…ono sve što si poviše napisao….mogu napraviti copy i paste i reći isto za tebe i tvoju ekipu ovdje…pa tko visi po cijele dane na forumu?
da trejdaš i da si toliko aktivan na trgovanju koliko tvrdiš…ne bi imao baš vremena cijele dane visiti ovdje i braniti svoje teze kako ide ovo gore ili dolje….
o brukanju neću previše….pokazali ste ti i ekipa kolki ste znalci kada ste ovdje navlačili ekipu dok je atpl potegnula preko 350 kn…kako to ide u visine…razbacivali ste se svakakvim ciframa….o vozarinama da ne pričamo….
i dobro si rekao…vidi se tko je ispekao drukarski zanat…kada kažeš da se prije to radilo puno suptilnije…danas se radi tako da se dnevno zalijepi ne znam koliko puta koliko je bdi…na svim temama brodara…pa koliko je dionica kupio Bibilija….pa projekcije gdje će biti vozarine poslije kineske ng…itd itd….
a jedna jedina činjenica koja je već ovdje nebrojno puta rečena…i koja će direktno utjecati na kretanje bdi-ja i vozarine…a to su ugovorene novogradnje…koje nikako ne idu u prilog rastu cijena vozarina….
a rezultat ovakvih prepiska na raznim temama…jesu upravo tvoji postovi i tvoje drukerske ekipe….ova prepucavanja i prepiske su reakcija na vaša trolanja i drukanje….ništa drugo….
želim tebi i svim drugima sreću….ja sam svoje investicije na kre kre sveo na minimum….i sreću potražio na stranom tržištu kapitala….ima već punih 6 godina….ali svratim i ovdje bacim oko da vidim što se događa…i ono što vidim mi se ne sviđa….niti na burzi niti na forumu….
Bilbija će gaće ovdje izgubiti.
Pattern kaže dolje i target je 140kn sviđalo
se Vama ili ne.
BDI je počeo pad i nastavit će.
@bear
za pretpostavit je da je nalog od g. Bibilije…za to ne trebaš biti doktor znanosti…pogledajte si promete na dionici u zadnje vrijeme…pa kada vidite koliko je dionica dotični kupio u tom periodu, jasno je da je stao na kočnicu s kupovinom…a kako je bio jedini koji je u posljednje vrijeme ovdje ozbiljnije šopingirao, za pretpostavit je da je taj nalog od 6000 kom bio njegov…
uostalom…nebitno čiji je…ali je na 250 kn…dakle, netko očekuje da će dionica prema jugu….jer da očekuje rast, onda bi skidao sa aska…
gledaj, već sam ti rekao….da mi je drago zbog tebe i drugih da zarađujete i "trejdate" na kre kre burzi…to je izuzetno teško…ali ti kao pravi znalac to umiješ i jako dobro radiš…i dnevno zaradiš za 20 božićnica….
ali brate, naporan si…ono sve što si poviše napisao….mogu napraviti copy i paste i reći isto za tebe i tvoju ekipu ovdje…pa tko visi po cijele dane na forumu?
da trejdaš i da si toliko aktivan na trgovanju koliko tvrdiš…ne bi imao baš vremena cijele dane visiti ovdje i braniti svoje teze kako ide ovo gore ili dolje….
o brukanju neću previše….pokazali ste ti i ekipa kolki ste znalci kada ste ovdje navlačili ekipu dok je atpl potegnula preko 350 kn…kako to ide u visine…razbacivali ste se svakakvim ciframa….o vozarinama da ne pričamo….
i dobro si rekao…vidi se tko je ispekao drukarski zanat…kada kažeš da se prije to radilo puno suptilnije…danas se radi tako da se dnevno zalijepi ne znam koliko puta koliko je bdi…na svim temama brodara…pa koliko je dionica kupio Bibilija….pa projekcije gdje će biti vozarine poslije kineske ng…itd itd….
a jedna jedina činjenica koja je već ovdje nebrojno puta rečena…i koja će direktno utjecati na kretanje bdi-ja i vozarine…a to su ugovorene novogradnje…koje nikako ne idu u prilog rastu cijena vozarina….
a rezultat ovakvih prepiska na raznim temama…jesu upravo tvoji postovi i tvoje drukerske ekipe….ova prepucavanja i prepiske su reakcija na vaša trolanja i drukanje….ništa drugo….
želim tebi i svim drugima sreću….ja sam svoje investicije na kre kre sveo na minimum….i sreću potražio na stranom tržištu kapitala….ima već punih 6 godina….ali svratim i ovdje bacim oko da vidim što se događa…i ono što vidim mi se ne sviđa….niti na burzi niti na forumu….
Ništa ti na žalost ne razumiš…čak mi se čini da nikad i nećeš na tvoju žalost…
Samo ti sačuvaj zdravlje,intelekt i nemoj se trovati negativnim emocijama i duhom..
Malo manje budi zavistan i ne iznosi neistine i bit će ti bolje…
Jer onaj tko nezna a misli da zna u stvari ni nezna da nezna….i takvi su ljudi opasni ne samo za sebe nego i za okolinu…
Dok onaj koji je svjestan da nezna već je naučio da nezna…pa će nešto i naučiti ako je svjestan svog neznanja…
Ti vidi u koju skupinu spadaš
Jel može netko od ovih čitatelja iz staklene kugle reći čiji je ovo nalog od 8000 kom na 250 kuna…
I šta im kugla kaže na koju cijenu će dionica u prvi mjesec