a di svi zapeli danas, pomalo bit će i po 300-400…. vrag odnia i prešu
Ništa ne razumijem.
Izgleda mi da netko forsira.Svijetski brodari tonu.jedino ATPL kontra.
Sve će s vremenom doći na svoje!
Naravno,očekujem korekciju i to naročito na ATPL.a i na JDPL ukliko država neštp ne pokloni Jadroplovu.Kako sam siguran da država rađe uzima, nego što daje JDPL bi trebao slijediti ATP,naravno,
na nizbrdici.
Ništa ne razumijem.
Izgleda mi da netko forsira.Svijetski brodari tonu.jedino ATPL kontra.
Sve će s vremenom doći na svoje!
Naravno,očekujem korekciju i to naročito na ATPL.a i na JDPL ukliko država neštp ne pokloni Jadroplovu.Kako sam siguran da država rađe uzima, nego što daje JDPL bi trebao slijediti ATP,naravno,
na nizbrdici.
uzalud vam trud svirači i skidanje siće s prodaje! BDI će uskoro krenuti žešće prema dolje (kineska nova godina), što se vidi i po brodarima vani, a onda ni ATPL neće ostati imuna kad krenu žestoki padovi i crvenilo. neću pisati dokle očekujem pad da me ne brišu, ali do te cifre ima još ohoho padati
Ma ja ne kažem da korekcije neće biti…možda je bude možda ne…ali interesantno je čitati postove vas koji nemate dionice i čekate korekciju kada atpl raste…onda idu pametovanje …dionica se siluje i slučno…baš me interesira kako ćete pisati kad se nakrcate…ako ikad budete
uzalud vam trud svirači i skidanje siće s prodaje! BDI će uskoro krenuti žešće prema dolje (kineska nova godina), što se vidi i po brodarima vani, a onda ni ATPL neće ostati imuna kad krenu žestoki padovi i crvenilo. neću pisati dokle očekujem pad da me ne brišu, ali do te cifre ima još ohoho padati
NE BI se kladio da će sada još dole ….kratkoročno po godišnjem TA bi trebao samo prema gore a s njime i naša dionica .. na 5.godišnjem TA bi mogao dole ali tek malo kasnije …uglavnom očekujem osobno još dobar UP 🙂
3
BILBIJA IGOR (85341849685)
109.003 7,81 Osnovni račun + 243 komada u zadnjih tjedan dana
Čisto za info… :-))
3
109.134 7,82 Osnovni račun + 131 komad
[/quote]
3
109.256 7,83 Osnovni račun + 122 komada
BDI okreće….do kraja godine smo na 320+ ako ne i više…
BDI okreće….do kraja godine smo na 320+ ako ne i više…
Psi laju karavane i baka sa kolačima prolaze!!!
BDI?
Nego di nam je drug crobiz broj 16…da nam da neku stručnu analizu….evo mogao je bez da filozofira u nekoliko dana već uzeti 15%…ali to je veliki prinos za njega…baš me interesira kakvi će komentari biti kad brodari sad iza nove godine počnu drmat krajem prvog miseca….sigurno je naš drug spremio nekakvu analizu….ide ga samo tako…što više analizira to cijena svakim danaom sve veća…