bugs
prodao sam ja davno, ali ne u ovom valu nego po 270 u onom dok je silazilo na 100. I više se nisam ukrcavao. Ovo mi je toliko toksična dionica da se vrtim ko mačka oko vruće kaše… Potencijal ogroman, ali…
Nije to dječja igra za drhtave ručice,ovo je “big game fishing”, zato bolje, gledati i učiti besplatno, nego gubiti novac i živce.
p.s. Vjerovatno ćeš primjetiti da redovito griješiš u prognozi
Sretan Božić!
gigic23
Iznenadio bi se. Griješio sam, ali i ostario pa i ponešto naučio…
Ovdje ako krene pravi rast vozarina to će biti krvavo…
Ali ne da mi se dotle kiseliti i gledati minuse i sl.
Ništa drugo.
ATPL je bolje vođena od drugih firmi i bit će sve ok.
Pa svaki će vas “pošteni” ulagač savjetovati da ulažete u više dionica i da je bolje tu uložiti i čekati 5 godina te izaći sa višestrukom dobiti nego da taj novac poklanjate bankama po današnjim uvjetima. Jedina zamjerka gornjoj tvrdnji je što iza broja 5 nedostaje jedna nula i veliki upitnik.
3
BILBIJA IGOR (85341849685)
109.003 7,81 Osnovni račun + 243 komada u zadnjih tjedan dana
Čisto za info… :-))
gigic23
Iznenadio bi se. Griješio sam, ali i ostario pa i ponešto naučio…
Ovdje ako krene pravi rast vozarina to će biti krvavo…
Ali ne da mi se dotle kiseliti i gledati minuse i sl.
Ništa drugo.
ATPL je bolje vođena od drugih firmi i bit će sve ok.
Hvala za tople riječi, ali mislim da sam ipak rođeni proaktivni optimista, pa ne dijelim tvoje mišljenje o kiseljenju, nego mislim da je mudro prikupljati sa osjećajem za tržište, a zrele plodove ubirati kada će svi željeti brodare. Trebaš sam kreirati svoju sreću, a ne se šlepati za drugim “dobronamjernim” nickovima na forumu.
p.s. Nažalost životno iskustvo samo djelomično pomaže na burzi; a kominacija životnog i ulagačkog pomaže da možda ne napraviš veliku grešku.
Sretno!
Hvala za tople riječi, ali mislim da sam ipak rođeni proaktivni optimista, pa ne dijelim tvoje mišljenje o kiseljenju, nego mislim da je mudro prikupljati sa osjećajem za tržište, a zrele plodove ubirati kada će svi željeti brodare. Trebaš sam kreirati svoju sreću, a ne se šlepati za drugim "dobronamjernim" nickovima na forumu.
p.s. Nažalost životno iskustvo samo djelomično pomaže na burzi; a kominacija životnog i ulagačkog pomaže da možda ne napraviš veliku grešku.
Sretno!
kažeš ti koji sreću tražiš u IB-u…i špekuliraš koliko dionica još hoće kupiti…
ne znam tko se tu šlepa…
Hvala za tople riječi, ali mislim da sam ipak rođeni proaktivni optimista, pa ne dijelim tvoje mišljenje o kiseljenju, nego mislim da je mudro prikupljati sa osjećajem za tržište, a zrele plodove ubirati kada će svi željeti brodare. Trebaš sam kreirati svoju sreću, a ne se šlepati za drugim "dobronamjernim" nickovima na forumu.
Sretno!
ne znam tko se tu šlepa…
[/quote]
Opet se javlja vrhunski analitičar i prokušani ulagački guru, a sada tko se šlepa i piše puste bajke po svim topicima dalo bi se raspravljati. Zadnji puta nisi komentirao, kada te se pitalo o tome koliko si težak u bilo čemu. kile, dionice, cash. Taman si ti tu da postavljaš pitanja, a nemaš odgovor niti na jedno koje se tebi uputi. Uvijek se skrivaš iza nicka , naravno jer to nije tvoj ulagački alter ego , već si to upravo ti. Nikada stvarni jaki i kreativni ulagač bez obzira na iznose. Ali ipak želim ti jednako uspješnu 2017, kao što su ti bile i prethodne.
3
109.003 7,81 Osnovni račun + 243 komada u zadnjih tjedan dana
3
109.134 7,82 Osnovni račun + 131 komad
Sretno!
ne znam tko se tu šlepa…
[/quote]
Opet se javlja vrhunski analitičar i prokušani ulagački guru, a sada tko se šlepa i piše puste bajke po svim topicima dalo bi se raspravljati. Zadnji puta nisi komentirao, kada te se pitalo o tome koliko si težak u bilo čemu. kile, dionice, cash. Taman si ti tu da postavljaš pitanja, a nemaš odgovor niti na jedno koje se tebi uputi. Uvijek se skrivaš iza nicka , naravno jer to nije tvoj ulagački alter ego , već si to upravo ti. Nikada stvarni jaki i kreativni ulagač bez obzira na iznose. Ali ipak želim ti jednako uspješnu 2017, kao što su ti bile i prethodne.
[/quote]
😀 Znaci opet luk i voda…
BDI?