Ništa se ne događa, sve je onako kako je predviđeno ikako treba biti.
Još neko vrijeme će padati i onda u 2017. trebaju početi rasti i zadržati se na prihvatljivim razinama.
Zato nitko ne želi prodavati po ovim cijenama, a kupci nastoje malo pričekati da se netko nestrpljiv ulovi u mrežu.
Blagdansko trgovanje je počelo i to je to za ovu godinu.
Je vidim nitko nikako da proda.Oh wait.
ja vidim, ovaj kurs ne dobar, je li “kapetan” zaspao?
Molim kolegu maratonca da nam nabaci računicu koliko je IB u minusu sa silnim dionicama atpl koje je kupio na razinama od 300-370 kn…a i ostali koji su se pozivali na dotičnog…kako zna čovjek u što ulaže, pa ako je dobro njemu onda je i nama….eto…kolko mu je dobro…a kakvo je stanje u vašim portfeljima?
Molim kolegu maratonca da nam nabaci računicu koliko je IB u minusu sa silnim dionicama atpl koje je kupio na razinama od 300-370 kn…a i ostali koji su se pozivali na dotičnog…kako zna čovjek u što ulaže, pa ako je dobro njemu onda je i nama….eto…kolko mu je dobro…a kakvo je stanje u vašim portfeljima?
IB nije u nikakvom minusu dok ne proda. Zar stvarno mislis da ce on prodavati ispod onog sto je platio? Zar stvarno mislis da ce on izlaziti tako skoro i da nece zaraditi?
Sigurno nije u minusu gledajući ukupnu količinu, uprosjeceno.
Nego, sto ga sam to ne pitas? Nego se stalno baviš glupostima. Nikad ništa smisleno i pametno od tebe. Samo gluposti.
Doista je tragikomično da si se i ovdje počeo pojavljivati. Živo me zanima koliko si težak u bilo čemu. Kilama, dionicama, cashu itd. Lagano provjeriš sve. Platiš moje dionice vidiš stanje na datume presjeka i lagano izračunaš sve čime pokušavaš utažiti svoju ulagačku nesposobnost. Ali evo potrudio sam se, pa meni to od početka godine cca ispada oko 190 kn. Mislim da je puno bolje da se vratiš na JDPL, mada osobno mislim da si i tamo potrošio sve kredite kao forumaš.
Sigurno nije u minusu gledajući ukupnu količinu, uprosjeceno.
Nego, sto ga sam to ne pitas? Nego se stalno baviš glupostima. Nikad ništa smisleno i pametno od tebe. Samo gluposti.
[/quote]
Nije se marcipan ovdje javljao svakodnevno i pumpao dok je raslo koliko je navedeni dionica kupio…bilo bi korektno od onih koji su tu to svakodnevno prenosili kao i rast bdi-ja da sada daju procjenu koliko je od istoga portfelj u minusu uslijed tih promašaja od kupovine i krivog tajminga…mogu se javit i oni koji su na tim krilima i valu optimizma kupovali na 320 kn…kad je po nekima to bilo dno i konsolidacija…a eto danas svjedočimo da može i daleko niže…
Ti me uvijek iznenadiš…taman kad se ponadam da možeš nešto pametno replicirat, ti opet podbaciš i svedeš sve na osobnu razinu i vrijeđanje…kao da nemaš kulture…ovaj forum pretvorio se u običan drukeraj ekipe koja je ostala zarobljena u dionicama od 2008….ništa drugo negoli žabice….
Marcipan otpočetka govori da nema pravog oporavka u brodara…i da jedna lasta ne čini proljeće…a ti i tvoji prijatelji udarite po marcipanu sad i prkosite trendu…pa vidite kako ćete proći…
Doista je tragikomično da si se i ovdje počeo pojavljivati. Živo me zanima koliko si težak u bilo čemu. Kilama, dionicama, cashu itd. Lagano provjeriš sve. Platiš moje dionice vidiš stanje na datume presjeka i lagano izračunaš sve čime pokušavaš utažiti svoju ulagačku nesposobnost. Ali evo potrudio sam se, pa meni to od početka godine cca ispada oko 190 kn. Mislim da je puno bolje da se vratiš na JDPL, mada osobno mislim da si i tamo potrošio sve kredite kao forumaš.
[/quote]
Samo ti prati druge…i postavljaj se dalje na kupnju…svaka škola košta…