Opet mi zapeli o rastu BDI ko Rusi za odlazak na mjesec. Mogu podrzati da to djeluje kao benifen na znalce ala fond manageri, mali neupuceni i Gataru ali brine me sta iskusni forumasi padaju u isto iskusenje.
Al se ovome žuri van, kao da je flota pred potapanjem:
Prodaja – ATPL-R-A
952 2.810,00
Brže bi izašao da je rascjepkao na naloge po 100-150 kom
[proud]
avax10: ” Al se ovome žuri van, kao da je flota pred potapanjem: Prodaja – ATPL-R-A 952 2.810,00 ” Brže bi izašao da je rascjepkao na naloge po 100-150 kom [proud]
mozda covjek samo jeftino dokupljuje…[thumbsup]
Možda Rohatinski?
Ovo mi sve djeluj kao namjerno rušenje cijena i nadokupljivanje od strane fondova..Ili su mali ulagači toliko ludi pa prodaju po koliko uspiju..Ja ne razumijem jednu stvar, zašto svaki ulagač nema nekakvu strategiju ulaganja i prodaje dionica..Ako je počeo oporavak vozarina i napokon novi ugovori oko rude i željeza,dionica bi trebala gore..Al ovo mi izgleda kao opća panika prodaj po koliko uspiješ
Opet mi zapeli o rastu BDI ko Rusi za odlazak na mjesec. Mogu podrzati da to djeluje kao benifen na znalce ala fond manageri, mali neupuceni i Gataru ali brine me sta iskusni forumasi padaju u isto iskusenje.
vapaj u pustinji… Techman, uzalud ti borba protiv psihologije nas Rvata..[cry]
ja bi opčenito zabranio male ulagače na burzi i pogotovo one koji ne kuze u šta se upuštaju…Da postoji neka granica pristupa na burzu bilo bi super..Recimo da je mali ulagač osoba s minimum ulaganja od pola milijuna kuna pa do neke granice….Ne bi bilo ovakvih sranja na burzi….Fali nama Hrvatima malo više znanja o financijama…
Techman: ” Opet mi zapeli o rastu BDI ko Rusi za odlazak na mjesec. Mogu podrzati da to djeluje kao benifen na znalce ala fond manageri, mali neupuceni i Gataru ali brine me sta iskusni forumasi padaju u isto iskusenje. ” vapaj u pustinji… Techman, uzalud ti borba protiv psihologije nas Rvata..[cry]
Po naravi sam fighter [angry]
Ovo mi sve djeluj kao namjerno rušenje cijena i nadokupljivanje od strane fondova..Ili su mali ulagači toliko ludi pa prodaju po koliko uspiju..Ja ne razumijem jednu stvar, zašto svaki ulagač nema nekakvu strategiju ulaganja i prodaje dionica..Ako je počeo oporavak vozarina i napokon novi ugovori oko rude i željeza,dionica bi trebala gore..Al ovo mi izgleda kao opća panika prodaj po koliko uspiješ
Mnogi se boje da ovaj veći prodavač ne ošine opet po kupnji i sruši ATPL ponovo na 2700 kn, a s druge strane crvene se burze na sve strane od EU do USA (Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska) [lol]