Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ako DOW i NASDAQ zavrse danas u zelenom bice sutra lijepi dan 🙂
pozdrav cijeloj ekipi !!!
onda, da li je kasno za ukrcaj ??
što kažete da je i uhvatim sutra do 2800 ???
prenosimo s drugog foruma
Prodan SV. VLAHO!
* 12/07 SVETI VLAHO 39,443 1984 JAPAN CR 5X25T 2X50T USD 32.00M
pozdrav cijeloj ekipi !!!
onda, da li je kasno za ukrcaj ??
što kažete da je i uhvatim sutra do 2800 ???
Najbolje ponude [ ATPL-R-A ]
Kupnja Cijena
15……2.731,01
8……..2.730,00
10……2.721,00
12……2.720,00
10……2.716,00
Cijena Prodaja
2.740,00………439
2.743,99………….6
2.744,98………….1
2.745,00……….19
2.746,00……….83
pozdrav cijeloj ekipi !!! onda, da li je kasno za ukrcaj ?? što kažete da je i uhvatim sutra do 2800 ???
Kolega, zahtijevaš nezahvalan odgovor!!! Naime, nitko ozbiljan i dobronamjeran neće ti reći nikakvu cifru, tj. koliko će sutra biti povoljno za kupit, jer je to nemoguće prognozirat. Stoga, moraš sam procijeniti i snositi vlastiti rizik.
Isto tako, činjenica je da će potražnja za prijevozom rasutih tereta rasti već u ovoj godini. Marina u Dubrovniku također je tu. Osobna preporuka : kupiti i čekati barem pola godine. (ponavljam, sam odluči)
Biti će interesantno gledati kako će se DRYS i ostali brodari ponašati ako FED ne ispuni očekivanja burze…zasad totalna suprotnost od indeksa.
Veliki se iskrcava na ATPL i netreba očekivati neki veći rast ako burze budu bile u šoku..ali definitvno u oporavku bi mogla eksplodirati, ovisno koliko će dugo ići suprotno od BDI-ja
gen.Franco:
”
pozdrav cijeloj ekipi !!! onda, da li je kasno za ukrcaj ?? što kažete da je i uhvatim sutra do 2800 ???
”
Kolega, zahtijevaš nezahvalan odgovor!!! Naime, nitko ozbiljan i dobronamjeran neće ti reći nikakvu cifru, tj. koliko će sutra biti povoljno za kupit, jer je to nemoguće prognozirat. Stoga, moraš sam procijeniti i snositi vlastiti rizik.
Isto tako, činjenica je da će potražnja za prijevozom rasutih tereta rasti već u ovoj godini. Marina u Dubrovniku također je tu. Osobna preporuka : kupiti i čekati barem pola godine. (ponavljam, sam odluči)
ako misliš da će dionica rast i ako na njoj misliš kupnjom i prodajom ostvariti određeni profit tako je svejedno jer dionicu platiš 1000, 5000, il 300000 nego je bitan postotni rast i da je kupiš jeftinije nego što si je prodo!
eto zašto sam ja wunder i nadam se da sam ti rješio problem otkrivanjem amerike! [wink]
Čekaj sutra, pogledaj EU indekse prije našeg otvaranja, ako nebude bilo preko -1% FTSE onda lupaj po nalogu na 2740, ako bude bilo 2 li možda više minusa čekaj 12h i kupovat ćeš jeftinije. Nakon kupnje drži do 6 mjeseca i onda prodaj.
Ne snosim odgovornost za savjet.
Kupuj po bilo kojoj cijeni bez obira na indekse.
Ne snosim odgovornost za savjet. [thumbsup]
Čekaj sutra,…
Ja nisam čekao sutra, danas sam dokupio [smiley]
dosta puta je
Biti će interesantno gledati kako će se DRYS i ostali brodari ponašati ako FED ne ispuni očekivanja burze…zasad totalna suprotnost od indeksa. Veliki se iskrcava na ATPL i netreba očekivati neki veći rast ako burze budu bile u šoku..ali definitvno u oporavku bi mogla eksplodirati, ovisno koliko će dugo ići suprotno od BDI-ja
dosta puta je bilo kad je amerika crvena drys i brodari su se zelenili
[thumbsup]