Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
E ovo danas su pravi nalozi na bidu.
Lupa se po njima, a on ih samo guta.
Neka, neka.
Municija se troši.
Moguće je da Bilbija uopće niti nije kupoao zadnja dva luda dana.
Kada je počeo skupljati znatnije količine, cijena je bila stabilna.
Ovo od prije dan, dva nije njegovo djelo.
Puno je pametniji od ovih, kako ih se zove, burek-investitora. 🙂
Ipak je BI kupovao…
od 6.466 kom ATPL prodanih u utorak 19.07.2016, BI je kupio 4.893 kom, dakle oko 75% prometa je njegovo.
Možemo pretpostaviti da dok nema velike rasprodaje na RIVP, neće biti niti veće daljnje kupnje na ATPL.
Jel mi može netko reći zašto BI kupuje ovo, a prodaje RIVP? Ja ne vidim razlog, jedan je gubitaš sa sektorom u problemu, drugi je lider u industriji koja se razvija, a takve su i valuacije dionica.
U čemu je stvar pa da se i ja prebacim? 🙂
Jel mi može netko reći zašto BI kupuje ovo, a prodaje RIVP? Ja ne vidim razlog, jedan je gubitaš sa sektorom u problemu, drugi je lider u industriji koja se razvija, a takve su i valuacije dionica.
U čemu je stvar pa da se i ja prebacim? 🙂
Zato sta je ovdje potencijal rasta 200-300% u kratkom roku a rivp 20-30% i vec je napuhan turisticki balon
Ok, a nagrada je što?
Koliko čitam, brodovi su im precijenjeni pa se ne može računati na rasprodaju imovine.
Znači li to da se očekuje poboljšanje u sektoru?
@SeRija
Ja sam vam isto mogao reći i obrnuto jer mi je smiješno ovo što ste napisali, ali daj mi argumente, zašto je potencijal 200-300%?
Zato što je RIVP na povijesnim vrhuncima, prekupljen, prenapuhan i sada već ozbiljno precijenjen. A ATPL je na povijesnim minimumima i nema kuda nego prema gore. I to značajno. Ima daleko veći potencijal rasta od RIVP.
To nisu igre za sitne ziheraše, nego za ozbiljnije igrače.
Zapiši si negdje na današnji datum 190 i 25 kuna i to pogledaj za godinu dana.