Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Dobro je ovo danas, tržište se budi, ginu naši, ginu i partizani, kota 200 brzo će pasti 😉
Ovdje se sad tuce teskom artiljerijom.
Nalozi 500, 1000, 2000 pa jos skriveni
To je jaki igrac (ili igraci)
Ono sto se tu cini najvaznije…nije samo BI u igri. Netko mu mrsi racune. Jedan ili vise njih, to se sad ne vidi.
Vjerojatno ce biti i odbijanca ali sigurno nece tako skoro na niske razine. Sad malo potrositi zaradjeno na moru a onda ponovno poslije ljeta nastavak.
Da čujem znalce…kamo ćemo sutra? 🙂
Izgleda da se netko gadno zamjerio gospodinu Bilbiji u Atlantskoj. Moja ponuda za otkup 12500 mandata još stoji, samo ne na ovoj cijeni naravno. Nije ni puno više ali treba misliti i na stare dane uz ovako niske kamatne stope. Pozdrav gospodinu Igoru ma gdje bio.
Pozdrav Sokratu uz pitanje može li to za manje od 320,00 kn po dionici.
Nije Igor.
maratonac,
osjećaja sam da ti djelom sudjeluješ u vođenju ovog kola….bildanja..
budi frajer i izjesni se 🙂
kakve TA, bakrači…. malo je tu dečki koji su odlučili zraditi 2x u nekoliko mjeseci
Izgleda da se netko gadno zamjerio gospodinu Bilbiji u Atlantskoj. Moja ponuda za otkup 12500 mandata još stoji, samo ne na ovoj cijeni naravno. Nije ni puno više ali treba misliti i na stare dane uz ovako niske kamatne stope. Pozdrav gospodinu Igoru ma gdje bio.
Pozdrav Sokratu uz pitanje može li to za manje od 320,00 kn po dionici.
Nije Igor.
[/quote]
Pa ne može po 320. Igor ima definitivno moju podršku jer nijedna osoba dosad kao pojedinac nije dignuo ovu dionicu kao on u tako kratko vrijeme. Kad bi mu dao nadimak on bi se zvao Spartak.
Nisam znalc al ja sva jaja utrpo u atpl kosaru…ima tome vec neko vrijeme….ludak reklo bi se u narodu…a imao i jos nesto keša kad je tumarala između 110-130 al reko necu pretjerivat, kazu da novac kvari ljude…ako ga budem ikada imao javim vam da li je istina…
Ima li netko frisku knjigu dionicara da usporedimo stanja od par datuma?
13.07. Mr. Big je imao 56 225 kom
U petak 16.07. 60 119 kom
Sad je treći najveći dioničar.
15.07.2016 SKDD stanje 56.225 to je za trgovinski dan 13.07. (srijeda)
18.07.2016 SKDD stanje 59.484 to je za trgovinski dan 14.07 (četvrtak)
——————————————————————————————————————-
3.259 kom povećanje
taj dan (14.07.) je ukupno prodano 4.976 kom, od čga je dakle BI kupio 3.259 kom
[/quote]
Zaboravih napomenuti…nakon ove gore navedene kupnje postao je 4.najveci dionicar. Cestitam mu.
Vrlo brzo bi mogao postati i 3.dionicar.
[/quote]
19.07.2016 SKDD stanje 60.119 to je za trgovinski dan 15.07 (petak) što je povećanje od 635 kom i time je BI izbio na 3. mjesto u top 10 dioničara. Čestitke!
Taj dan je inače bilo prodano 1.078 dionica, znači on je napravio cca 60% prometa.
Sad će još biti zanimljivo pričekati da se vidi tko je napravio promet jučer 19.07. kad je prodano 6.466 kom i da li se tu upleo još netko u kupnju.
Bilo bi baš zanimljivo da danas g.Bilbija i možda još netko ne izbace svoje naloge.
Baš me zanima koliko bi prodavači bili strpljivi u čekanju.