Ionako mislim da nakon revalorizacije vrijednosti brodova kad je prikazan gubitak od 750 mil. kuna, dionica nije trebala pasti sa cca 320-330 kn na 100 kn….tako da očekujem da ćemo relativno skoro i na te razine….
Izgleda da se netko gadno zamjerio gospodinu Bilbiji u Atlantskoj. Moja ponuda za otkup 12500 mandata još stoji, samo ne na ovoj cijeni naravno. Nije ni puno više ali treba misliti i na stare dane uz ovako niske kamatne stope. Pozdrav gospodinu Igoru ma gdje bio.
Čekao sam s nalozima za kupnju na 80 i 90 kn… ne tako davno..
Nije prošlo
Čekao sam s nalozima na 100 isto nije prošlo, kupio na 110 i 127
Danas prodao… 300 komada a 50 komada čuvam za uspomenu..
Eno na RIVP netko 'otpustio' pola miliona kuna, nadam se da nije za ono što mislim da je. Neke bi hercšlog mogao strefit.
Zna se tko tamo prodaje dionice. Ali tome brodari još uvijek smrde.
Kolega trial, dionice prodaju dvojica. Jednom mirišu 😉
Gle, stvarno. A mogao bi i ovaj drugi “prolupat” kad ga je obišao takav rast s tolikim prometom. A njemu je promet presudan.
Ovome prvome će trebati keš da održava ovu cijenu, kad ju jednom prestane pumpati.
746, capeovi minus a ostali plus
Po ovome što reče Kulaš, trenutno se vozi na pozitivnoj nuli, a tijekom kolovoza i krajem godine se očekuje daljnji rast brodarina. Dakle, sada je puno jasnije zašto ATPL toliko ludo raste.
pa sad baš i nije rekao da voze na pozitivnoj nuli. nego da pokrivaju opex što znači da voze na jako negativnoj nuli.
Ionako mislim da nakon revalorizacije vrijednosti brodova kad je prikazan gubitak od 750 mil. kuna, dionica nije trebala pasti sa cca 320-330 kn na 100 kn….tako da očekujem da ćemo relativno skoro i na te razine….
uh ti si to poprilično sažeo 🙂 nakon revalorizacije je pala s 320 na 270-280. ono dalje do 100 bilo je samo praćenje kretanja na tržištu.
200!