ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To znači da Inverter koji na računu ima par desetaka tisuća kuna zna bolje od Bilbije koji ima par desetaka miliona. Not.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Dokle god se BDI zeleni http://www.dryships.com/pages/report.php, nema razloga za promjenom trenda. Kraj trgovanja će to i pokazati.

Ima li netko podatak koliko je bilbija imao dionica 15.7.?

15.07.2016 SKDD stanje 56.225 to je za trgovinski dan 13.07. (srijeda)
18.07.2016 SKDD stanje 59.484 to je za trgovinski dan 14.07 (četvrtak)
——————————————————————————————————————-
3.259 kom povećanje

taj dan (14.07.) je ukupno prodano 4.976 kom, od čga je dakle BI kupio 3.259 kom

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Zasto nebi rasla? Pa bila je na 0.3 BV,, sta vam treba netko pokloniti da kupite, imali ste vremena poprilicno za laganu kupnjicu? Di ces bolju priliku nego nesto kupiti sa tolikom marginom sigurnosti. A da ce bankrotirati? A isto kao šta te može strefit infarkt ili moždani, desi se, jbga..

Znaci, nema razloga ili ih ne znate artikulirati.

Ako vam je bitno da cijena dionice bude oko 0,3 BV i na temelju toga ocekujete rast, mozete se vec danas napuniti, zapravo, vrlo kvalitetnim dionicama, kojima ne da ne prijeti bankrot, nego su toliko jake da financiraju i akviziraju druge firme. Evo, pocnite sa ZVZD ili SAPN…

A ja bih ovdje htio cuti stvarne razloge rasta sa 100 na ovih 170kn. Znam da BDI nije niti priblizno visok za pozitivno poslovanje, a svaki njegov mali skok ovdje nosi 5% rasta, dok firma i dalje rasprodaje imovinu da bi se odrzala iznad vode.
[/quote]

A ja bih htio cuti stvarne razloge pada sa 3800 kn na 100 kn…psi laju, karavana prolazi…
[/quote]

E to bi i ja voljela znati…zašto

15.07.2016 SKDD stanje 56.225 to je za trgovinski dan 13.07. (srijeda)
18.07.2016 SKDD stanje 59.484 to je za trgovinski dan 14.07 (četvrtak)
——————————————————————————————————————-
3.259 kom povećanje

taj dan (14.07.) je ukupno prodano 4.976 kom, od čga je dakle BI kupio 3.259 kom

[/quote]
Zaboravih napomenuti…nakon ove gore navedene kupnje postao je 4.najveci dionicar. Cestitam mu.
Vrlo brzo bi mogao postati i 3.dionicar.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Zaboravih napomenuti…nakon ove gore navedene kupnje postao je 4.najveci dionicar. Cestitam mu.
Vrlo brzo bi mogao postati i 3.dionicar.

Zato je dionica i porasla ovoliko.
Da nije bilo njega, ne bi sigurno prešla 130, a on mora stati s kupnjom kad tad jer nema bezgranična sredstva niti mu je pametno izlagati se previše jednoj dionici.
A kad on prestane s kupnjom vidjet ćemo što će se dogoditi, jer drugi kupci izgleda još nisu optimistični za veliko dizanje cijene jer drugi nitko izgleda ne kupuje.

Kako neki hrabre ćovjeka za šoping.

He, he.

Da li se u isto vrijeme riješavaju papirića?

LP

Zašto ovi toliko nasrću na ovu dionicu? Kao da će im nekud pobjeći.

Da ne bi sve bilo euforično, evo malo ozbiljnih tema. Kulaš o raskidanju ugovora, vozarinama i stanju u brodarstvu ( oko 15. min). Uglavnom potvrđuje ono što smo već manje ili više znali.
http://radio.hrt.hr/ep/pomorska-vecer/169674/

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Ovo je i onako trenutno najzanimljivija dionica na cijeloj zse, pa nije za zgorega malo intenzivnije pratiti što se događa. Naročito ako si unutra.

@maratonac
“će biti samo skuplje i skuplje…”

Čime to garantirate?
Bila je jeftina i na 200, pa je onda uslijedio slobodni pad na 100.

Sigurnost u dionicama ne postoji!

New Report

Close