ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BDI i dalje raste.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Dok ovo http://www.dryships.com/pages/report.php zeleni, nema razloga za brigu.

TC Panamax 4-6 mjeseci na atlantiku oko 8200 usd ,od prije par dana.

Uvijek se pred vikend izlazilo a sada se ulazi. Rekle bi poštenjačine sa ZSE-a da je to zakon ponude i potražnje i da ništa drugo ne utječe na cijenu dionice. Ali ovdje se nešto događa a kao i obično nitko nezna što. Kako u padu tako i u rastu. Mislim da ni predsjednik uprave to nezna, samo da mu Bilbija ne zakuca jedno jutro na vrata i kaže Pero imam 76 mandata.

Od 3.023 dionica prodanih u srijedu, 13.07.2016 BI je kupio 2179 kom.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

prodavao bi ih i ja da sam ih dobio besplatno……

TC Panamax 4-6 mjeseci na atlantiku oko 8200 usd ,od prije par dana.

zabrinjavajuće je što su po tom istom izvoru usprkos tako velikom rastu kratkoročnih cijena dvogodišnji ugovori za panamaxe danas na istoj razini kao u veljači (kad je BDI bio na dosadašnjem dnu a za 4-6 mjeseci se sklapalo po 4xxx usd), a za dvogodišnje za supre, ultre i handyje se danas čak dobiva manje nego tada kad je BDI bio 290!?

što bi značilo da su dugoročna očekivanja danas pesimističnija nego prije 5 mjeseci.

Nema ozbiljnog prodavača ispod 175 kn…
Dakle, kupci, podignite BID na cijenu iznad 170 kn ako želit doista nešto kupiti, smanjite trenutni spread…

Ali bome nema ni kupaca.
Parsto kom na 155 i parsto svih preostalih sve do 0,99 kn

Bumo li vidjeli jedno čišćenje na kraju ovog ne baš interesantnog trgovinskog dana?! :-))

17x ,tko je jamio jamio je

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter

17x, tko je jamio jamio je………Kaj to znači?

New Report

Close