ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mozda su ameri nanjusili kineze…stvarno se prasi…

Dobar mi je EXM.. prvo su se izgleda prepali da su zaglibili sa QMARom pa su se sada osvijestili i pice i oni prema gore 🙂

EXM 31.81 -1.19 -3.61%
neznam gdje prema gore…….meni vise izgleda kao pipsi
NA PUTU PREMA DOLE…….[lol]

QMAR 21.50 +4.61 +27.29%
ali njima cvate ….oni su dobili iz EXM – QMAR deal-a

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Kad se već prati US market, zanimljivi su mi i prometi na brodarima.
Čini se da će na većini, ako ne i na svima na ovim cijenama proći puno značajniji prometi nego što je prosjek.

@caccone

S obzirom da je poceo sa minusom od oko -12% trenutnih -4% je ipak napredak

” da malo vise znas, ne bi postavljao takve opservacije

Slazem se Vipy…

Nevjerojatno je kako se takve nebuloze ponavljaju, iz dana u dan…

no bit ce ih sve vise, kad se trend okrene…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

kaje excel quintanu preuzeo?

http://www.sys-con.com/read/492109.htm

rekoh vam ja koju stranicu prije:
završih danas dokup na 2700 jer mišljah da je dno dosegnuto.
i, bogme, ne prevarih se.
jer sutra nastupaju oni ‘nesposobni’ mirovinci, na krilima amerike, kine i engleske i još pokoje zemlje proleterske.
forza, gospari[thumbsup]

hate red

vipy: ” ” da malo vise znas, ne bi postavljao takve opservacije ” Slazem se Vipy… Nevjerojatno je kako se takve nebuloze ponavljaju, iz dana u dan… no bit ce ih sve vise, kad se trend okrene…

Dogovorene su transakcije na razinama većim od 3300 -3500 kn, a znali su kakav je trend našeg tržišta, vozarina pa ako hočete i svjetskih brodara. Neću da moju lovu daruju nekakovim fondovima i špekulantima. Neki od vas su na ovom forumu dali dobrog materijala od kojeg se dalo iščitati da je pitanje dana kada će dionica roknuti ispod 3000 kn. Baš me zanima kako bih čovjek sa ulice reagirao kad bi mu se prezentirale ove stvari. Nespretno sam formulirao test, sa jedne strane sam zadovoljan jer ta dionica sad mora potezati prema gore zbog prije navedeni razloga, a sa druge strane kao budući penzioner sam ogorčen zašto su plačali 3500kn nešto što se moglo dobiti za 2600kn[proud]

sakai: ” vipy: ” ” da malo vise znas, ne bi postavljao takve opservacije ” Slazem se Vipy… Nevjerojatno je kako se takve nebuloze ponavljaju, iz dana u dan… no bit ce ih sve vise, kad se trend okrene… ” Dogovorene su transakcije na razinama većim od 3300 -3500 kn, a znali su kakav je trend našeg tržišta, vozarina pa ako hočete i svjetskih brodara. Neću da moju lovu daruju nekakovim fondovima i špekulantima. Neki od vas su na ovom forumu dali dobrog materijala od kojeg se dalo iščitati da je pitanje dana kada će dionica roknuti ispod 3000 kn. Baš me zanima kako bih čovjek sa ulice reagirao kad bi mu se prezentirale ove stvari. Nespretno sam formulirao test, sa jedne strane sam zadovoljan jer ta dionica sad mora potezati prema gore zbog prije navedeni razloga, a sa druge strane kao budući penzioner sam ogorčen zašto su plačali 3500kn nešto što se moglo dobiti za 2600kn[proud]

zaboravio sam dodat da se radi o desecima miliona kn[sad]

Kak je zavrsilo
moze netko postat k/p na zatvaranju
hvala

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Danijel, liejpo ti je vipy rekao, ne pretjeruj…. Ti si puno pametniji od nasih fond managera, pa sta te onda ne uzmu pa lijepo upravljaj fondom. Evo natjecaj je uvijek otvoren za sposobne ljude kao sto si ti, uvijek se trazi onaj tko zna najvise. Fino posalji CV i ako mislis da mozes i da si bolji kao sto tvrdis, uzet ce te…. Da, tako je na inflaciji od 4% kao sto ce biti u vecini zemalja ne isplati se u nista ulagati. Obveznice imaju kupon 4.5% (kupon nije yield!!!!!!!), zemljista su ionako precijenjena (gradjevina pada), dijonice su isto precijenjene. Najbolje zlato kupovat.

jest da nema veze sa ATPL (molim nemojte zamjerit) ali kako kupon nije yield od obveznice, daj mi pls pojasni??!

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Kak je zavrsilo
moze netko postat k/p na zatvaranju
hvala

[thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

New Report

Close