Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
jak kupac jak prodavac…mi mozemo samo gledati,i cekati kraj…sutra gore,prekosutra gore,,sve dane do petka gore..1-3 % u prosjeku dnevno
preuzimanje je bilo
Excel Maritime to buy Quintana for $2.45 billion
By MarketWatch
Last update: 8:46 a.m. EST Jan. 29, 2008Print RSS Disable Live Quotes
NEW YORK (MarketWatch) — Excel Maritime Carriers Ltd agreed to acquire Quintana Maritime Ltd for $13 in cash plus 0.4084 shares of Excel Class A common stock for each share of Quintana. Based on Excel’s closing price Monday of $33, the offer, including assumed debt and other costs, represents a total value of $2.45 billion, or $26.48 a share, a 57% premium to Quintana’s Jan. 28 closing price of $16.89. If the average closing price of Excel Class A stock exceeds $45 a share during the 15-trading-day period ending before the acquisition’s effective date, the exchange ratio will be adjusted so the total value of the deal, including cash, is $31.38 a share, unadjusted for dividend payments. Excel, a Piraeus, Greece, transportation company, expects annual savings of $15 million to $20 million from the deal, which is expected to close in the second quarter. In pre-market trading, shares for Quintana, a Glyfada, Greece drybulk shipping company, were up $1.11, or 6.6%, at $18. In pre-market trading, Excel shares were down $1, or 3%, at $32.
Zna li netko kako doći do NAVa za QMAR?
http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS
dobro krenulo….
DRYS u premarketu cca + 4,5% up … a na ATPL prekrcavanja i prekrcavanja……..
Čovik ima dosta prtljage.
daj ti stavi ovdje par milja u promet
pa cemo se mi zapiti, krv ne pijem[thumbsup]
Da imam priliku započeo bih javnu polemiku većih razmjera, a zatim bih pozvao na odgovornost ljude odgovorne za upravljanje našim budućim mirovinama. Nekakvih 50 do 60 miliona(ogromna lova) je zabijeno u ovu firmu na razinama od 3500 kn, da bi tu istu dionicu par dana poslije ja kupio za 2700 kn. Zarada od ulaganja u obveznice je nikakova. I sad još spominju inflaciju, koja bude veća od godišnjih prinosa tih mirovinskih fondova!!! Ili su ti manageri totalno nestručni, ili se na ovoj dionici očekuje golemi rast koji će pokrivati inflaciju i ostale vrijednosnice u portfelju mirovinaca. 3500-2700=800 kn-Nebrem vjerovati[huh]
pa evo mozemo se udruziti forumasi i dionicari atpl pa cemo napisati jedno kolektivno pismo pa da vidimo sto ce nam odgovoriti nadlezne institucije i STRUKA
samo da ne bi bilo, pojeo vuk magare
Da imam priliku započeo bih javnu polemiku većih razmjera, a zatim bih pozvao na odgovornost ljude odgovorne za upravljanje našim budućim mirovinama. Nekakvih 50 do 60 miliona(ogromna lova) je zabijeno u ovu firmu na razinama od 3500 kn, da bi tu istu dionicu par dana poslije ja kupio za 2700 kn. Zarada od ulaganja u obveznice je nikakova. I sad još spominju inflaciju, koja bude veća od godišnjih prinosa tih mirovinskih fondova!!! Ili su ti manageri totalno nestručni, ili se na ovoj dionici očekuje golemi rast koji će pokrivati inflaciju i ostale vrijednosnice u portfelju mirovinaca. 3500-2700=800 kn-Nebrem vjerovati[huh]
da malo vise znas, ne bi postavljao takve opservacije