Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
sjećam se kad se ATPL trgovala na burzi po 30-ak kuna….ako se nastave ovakvi loši trendovi u svjetskom brodarstvu/gospodarstvu, ne bi me čudilo da je opet vidimo na tim razinama
BDI pomalo okreće, Panamax već tjedan dana u zeleno, u ponedjeljak je gotova kineska Nova godina.
polako, bdi je padao ko kamen 2 mjeseca, pao 70% -tak % a atpl samo nekih 20-tak. 3 puta manje nego brodari vani. pametni ce se iskrcavati ako uopće krene.
sjećam se kad se ATPL trgovala na burzi po 30-ak kuna….ako se nastave ovakvi loši trendovi u svjetskom brodarstvu/gospodarstvu, ne bi me čudilo da je opet vidimo na tim razinama
Ja sam kupovao ,ako se dobro sjećam,po točno 21 kunu dionica!
Ja sam kupovao ,ako se dobro sjećam,po točno 21 kunu dionica!
[/quote]
Bas bi bilo super da stavite tu potvrdu o kupnji :). Da vidimo jel govorite istinu, slobodno dijelove zamutite.
Al 20 kn,, ufff,, sa 10 k kn kupiš 5.000 komada,, čas posla uđeš u top 10, a cijela atpl flota i dug dobiješ za 4 mil dolara 🙂
polako, bdi je padao ko kamen 2 mjeseca, pao 70% -tak % a atpl samo nekih 20-tak. 3 puta manje nego brodari vani. pametni ce se iskrcavati ako uopće krene.
Jesi siguran? Ili su to samo željice 🙂
Jesi siguran? Ili su to samo željice 🙂
[/quote]lojtra nakon toliko godina na TK.ne kuzi elemetarne stvari na zalost.
Što se događa, dali su možda saznali za kineski povrat 200 milijuna kuna ?
Kakvo ce bit izvjesce?? Zna li netko??
kakvo? :)))
pa znaju svi i zato lagano čekaju da proda onaj kome treba sada lova, zato i je cijena ovdje di je, i još puno niže nego gdje bi trebala bit po poslovanju