Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
uprava ne formira cijenu ,tako da…..
Negdje u drugoj polovici 2007. pok predsjednik Uprave kap.Jerkovic upozorio je dionicare kad je cijena dionice bila 2400 da je to precijenjena vrijednost, no nitko se nije obazirao I u toj euforiji dogurali smo cak na 3800 uz visoke promote. Zaista mi je zao ljudi sto su kupovali na tim razinama, popusili su veliku lovu.
Sa druge strane kap.Kulas kaze neki dan da je likvidnost na zavidnom nivou (pametnom dosta), pa zalim one sto prodaju na ovim razinama, toliko za sada, premda dopustam mogucnost da je panicari sruse jos dodatnih 20%. Moram priznati da mi nedostaje kolega Lopina sa onom cuvenom TECI CE OVDJE MED I MLIJEKO.
prije 5 god pogledao graf raspon 25 -3800 kn+ 10% trezor djeli kao dividendu, jasno mi je bilo kamo ide ..ostalo je trla baba lan ..uprava,bdi,milioni linkova,scrap ,,gubljenje energije.
Odlicna ponuda na bidu na 108 kn. Da imam dionice atpl-a sad bih izvrsio prvu transakciju ove godine.
A kad CERP počne sa rasprodajom – dršte gaće!
a šta misliš zašto se drži cijena ovako nisko, osim šta su vozarine povijesno minimalne :),,
zašto nešto kupit na BV ako možeš na 0,2 BV … btw. nedavno je novi u TOP 10 kupio paket od banke, tako da kad CERP i proda, ako i proda, sigurno neće jednu po jednu,, nego u paketu, a nego će pošteno omastiti brk 🙂
sad je samo pitanje dali će prodati u ovim trenutcima? ili će sačekati oporavak? jel bi ti sada prodao na povjesno minimalnim vozarinama da imaš toliko kao CERP
Kada počinje?
Ti znaš nešto što niti u CERP-u ne znaju?
29 January 2016
Baltic Dry Index (BDI) -8 317
Država je u samo u tri tvrtke na jugu domovine natpolovični vlasnik ali su brojnija nestrateška trgovačka društva u kojima posjeduje manje od 50 posto dionica. Među takvim tvrtkama ističu se “Atlantska plovidba” gdje posjeduje 10 posto portfelja vrijednog 418,656 milijuna kuna….
Koliko oni misle dobit za ovo, 300 kuna?? Pa ko će im dat sad 300 kuna kad je u ovakvom stanju sektor.. Jadroplov neće nitko ni besplatno da mu daju..