Nitko ne komentira ulazak novog dioničara u TOP 10?
Da li ima itko kakvih informacija o gospodinu?
Hoće li dotični obračunavat porez na kraju godine ili možemo računati da će skupljati?
Pozdrav!
ne znam tko je ali ovo je biblijski trenutak 😉
Hoće li dotični obračunavat porez na kraju godine ili možemo računati da će skupljati?
Pozdrav!
ne znam tko je ali ovo je biblijski trenutak 😉
[/quote]
…za izać iz dionice. Ovo je već neozbiljno u čije ruke dolazi ova firma. Troje četvoro anonimusa imaju 20% Atlantske +CO i još malo mogu sazvat skupšinu i napravit dar mar. Čemu se ovdje nadati. Vodi li itko brigu o budućnosti ili je sve prepušteno slučaju. Mislim da se neki itekako trebaju zamislit nad sudbinom ove firme ali usput i za svoju sudbinu u njoj.
Pozdrav!
to nije novi dioničar. On je dugo u ATPL. Nije ni dokupljivao ni prodavao.
10. dioničar je izišao i onda je on automatski sa 11. mjesta upao u top 10.
No, riječ je o poznatom ulagaču u RIVP.
@Tomcat
Ja već dugo govorim da se dionice brodara ne kupuju. Ja sam bio u ATPL ušao na nekih 800kn mislim prije 6 godina negdje. Ili 700kn. Pala je onda do 450kn i kad je BDI krenuo rasti prodao u 6mj za oko 1050kn. Od onda sam upozoravao na teško stanje u ovom sektoru. Naravno, ni na kraj pameti mi nije bilo da će biti ovako. Ovdje sam samo napisao da bi ATPL mogao preživjeti, tj da će najvjerovatnije preživjeti s takvom bilancom. Ništa drugo. Ništa da je dionica super i da jedva čekam uci u nju.
takvih padova i rastova kako vi opisujete da ste kupovali i prodavali nije bilo nikad.. ??
[/quote]
sad nađem točno
Najlakše mi pogledati kad sam prodao auto jer sam za te pare kupio ATPL. prodao sam auto 31.10.2008. (sad pogledao papire). Kupio sam onda ocito za 800. znaci od tad do ljeta. http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=ATPL-R-A
Moraju se namjestiti datumi od kad do kad
Misliš da nije dokupljivao :))) ? hehe,, očito ne pratiš knjigu dioničara, a šta vam ja mogu, puno pišete, malo pratite detaljnije
Osim šta ima $$$, Zna čovjek znanje 🙂 ili ima nekoga tko će mu prodat par milja komada u jednoj transakciji, a da ne digne cijenu
DSX, novi ATL -16%
Pozdrav!
to nije novi dioničar. On je dugo u ATPL. Nije ni dokupljivao ni prodavao.
10. dioničar je izišao i onda je on automatski sa 11. mjesta upao u top 10.
No, riječ je o poznatom ulagaču u RIVP.
[/quote]
Čovjek je neki uživljenik u brodare, u JDPL je pod brojem 8. Nije se baš usrećio s brodarima
DSX, novi ATL -16%
@brux
Ako neznaš po kojim vrijednostima je kupovao, neznaš šta pričaš
Inverter, jel vrijeme za neki bankrot? Mislim vozarine praktično blizu nule i nitko od brodara da bankrotira?
Drys već pao sa 0,29 na 0,11 $. Skoro 3 puta. U isto vrijeme atpl stoji na 125-130 kn. Zanimljivo da u 15,30 po našem vremenu brodari vani porastu a na kraju dana ipak završe u crvenom. Ali naši kupci to do sutra zaborave. tko su kupci? Sigurno netko tko ne kupuje svojim novcima. I zašto moderator nikako da mi ne pusti post? Kupci ovih dana će gorko plakati za koji dan.
Prema Allied’s weekly reportu prvi tjedan 2016.je bio jak u scrappingu.
Imamo 3 cape-a i 8 panamaxa prodana u scrap. Oko 1,1 mil dwt. Golden destiny u svom teportu za 1.tjedan daje manje vise isto.
Kad bi ovaj tempo drzali, da bude cca 4 mil dwt mjesecno izrezano, to bi jako pomoglo
isti taj drys je pred novu godinu narasto 300 posto atpl nije… neznam vi stvarno mislite da je moguce nekog navuc ovakvim postovima na prodaju.. ostali samo lešinari na ovom forumu.
Drys već pao sa 0,29 na 0,11 $. Skoro 3 puta. U isto vrijeme atpl stoji na 125-130 kn. Zanimljivo da u 15,30 po našem vremenu brodari vani porastu a na kraju dana ipak završe u crvenom. Ali naši kupci to do sutra zaborave. tko su kupci? Sigurno netko tko ne kupuje svojim novcima. I zašto moderator nikako da mi ne pusti post? Kupci ovih dana će gorko plakati za koji dan.