ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 21:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,00
10.951
233
46,40
47,00
-2,11%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ESOP?

Jok. Oni koriste ESOP za druge stvari. Ma sto se brinete, jednom ce i tome doci kraj.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

sakaiki zini nema veze što nisi 100% siguran

Prijegodinu dana cijena Atlantske je bila 967 kuna a BDI oko 4300.
Danas je index na 5780 ili 35% više nego prije godinu dana!
Koji je zaključak?!

Koji je zaključak?!

I ATPL je imala 2 broda manje u to vrijeme i 0 narucenih. A danas? Koji je zakljucak?

Kolegi savi nije jasno da je u to doba ATPL bila JAKO JAKO podcijenjena ![thumbsup]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

sava:

Koji je zaključak?!

I ATPL je imala 2 broda manje u to vrijeme i 0 narucenih. A danas? Koji je zakljucak?

oprostit ćeš, al na tim cijenama se znalo za sve naručene brodove atpl jer sam između ostalog zato tada i kupovo prvi put!

sava: ” Prijegodinu dana cijena Atlantske je bila 967 kuna a BDI oko 4300. Danas je index na 5780 ili 35% više nego prije godinu dana! Koji je zaključak?! ” I ATPL je imala 2 broda manje u to vrijeme i 0 narucenih. A danas? Koji je zakljucak?

Da BDI pada izmeđuostalog što se pojavilo previše brodova na tržištu i na navozima!

Ajde da čujem šta iskusni investitori prognoziraju u svezi atpl u budućnosti

nisam iskusni ali ako je drži pbz equity …itd… dobra je i meni! kad krenu fondovi krenut će i ona, .. doduše ekipa je ulazila i na 3.800kn, ti će morat malo pričekat!

Cookie Monster

Da BDI pada izmeđuostalog što se pojavilo previše brodova na tržištu i na navozima!

Kako da ne! To si ti dosao i onako odokativno ocijenio situaciju.

Nebu Sakai vise zinul nista. Ne bih u detalje zasto. Kupite ili prodajte, ovisno o tome jel vjerujete ili ne vjerujete u sektor i firmu. A mozete probati i trejdati – kako vam drago…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

kolega Sakai,

ako ne želite podijeliti mišljenje sa ostalim kolegama onda ne znam čemu uopće rečenica:

“Ako sam dobro zbrojio 2+2 (a mislim da jesam) znam tko se iskrcava. I nece biti gotovo dok se ne rijese i posljednje kolicine”.

Zašto ste to uopće išli pisati ako mislite to zadržati za sebe. Stvarno ne razumijem. What’s the point?

s poštovanjem…

I'LL BE BACK

New Report

Close