Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,00 | 10.951 | 233 | 46,40 | 47,00 | -2,11% |
ESOP?
Jok. Oni koriste ESOP za druge stvari. Ma sto se brinete, jednom ce i tome doci kraj.
Prijegodinu dana cijena Atlantske je bila 967 kuna a BDI oko 4300.
Danas je index na 5780 ili 35% više nego prije godinu dana!
Koji je zaključak?!
Koji je zaključak?!
I ATPL je imala 2 broda manje u to vrijeme i 0 narucenih. A danas? Koji je zakljucak?
Kolegi savi nije jasno da je u to doba ATPL bila JAKO JAKO podcijenjena ![thumbsup]
sava:
”
Koji je zaključak?!
”
I ATPL je imala 2 broda manje u to vrijeme i 0 narucenih. A danas? Koji je zakljucak?
oprostit ćeš, al na tim cijenama se znalo za sve naručene brodove atpl jer sam između ostalog zato tada i kupovo prvi put!
sava: ” Prijegodinu dana cijena Atlantske je bila 967 kuna a BDI oko 4300. Danas je index na 5780 ili 35% više nego prije godinu dana! Koji je zaključak?! ” I ATPL je imala 2 broda manje u to vrijeme i 0 narucenih. A danas? Koji je zakljucak?
Da BDI pada izmeđuostalog što se pojavilo previše brodova na tržištu i na navozima!
nisam iskusni ali ako je drži pbz equity …itd… dobra je i meni! kad krenu fondovi krenut će i ona, .. doduše ekipa je ulazila i na 3.800kn, ti će morat malo pričekat!
Da BDI pada izmeđuostalog što se pojavilo previše brodova na tržištu i na navozima!
Kako da ne! To si ti dosao i onako odokativno ocijenio situaciju.
Nebu Sakai vise zinul nista. Ne bih u detalje zasto. Kupite ili prodajte, ovisno o tome jel vjerujete ili ne vjerujete u sektor i firmu. A mozete probati i trejdati – kako vam drago…
kolega Sakai,
ako ne želite podijeliti mišljenje sa ostalim kolegama onda ne znam čemu uopće rečenica:
“Ako sam dobro zbrojio 2+2 (a mislim da jesam) znam tko se iskrcava. I nece biti gotovo dok se ne rijese i posljednje kolicine”.
Zašto ste to uopće išli pisati ako mislite to zadržati za sebe. Stvarno ne razumijem. What’s the point?
s poštovanjem…