Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Kakve to veze ima sa poslovanjem firme? Ako su dionice stečene protupravno, oduzet će se. Ovo nisu nikakvi tektonski poremečaji u poslovnoj aktivnosti Atlantske, tako da ne znam čemu tolika galama. Mislim da je jedino bitno da brodarine rastu.
Ili neka mi netko pojasni što bi ovo moglo značiti za male dioničare Atlantske?
Jučer je BDI u jednom danu narastao 6,46 posto.
http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND
ako državni odvjetnik na pitanje može li dati informaciju o istrazi neimenovane kompanije uz napomenu da mediji navode kompaniju X kaže da zna o kome se radi ali mu zakon zabranjuje da govori o istrazi ali može reći da je iznenađen što mediji navode kompaniju X, onda ne znam kako bi sa svoje funkcije mogao biti jasniji od toga. osim ako je namjerno želio zavesti u krivom smjeru.
Kamo srece da su JDPL I Brodsplit privatizirani 2004, danas bi to bile zdrave firme kao ATPL. Teci ce ovdje med I mlijeko
Kamo srece da su JDPL I Brodsplit privatizirani 2004, danas bi to bile zdrave firme kao ATPL. Teci ce ovdje med I mlijeko
Mene je samo strah da država ne postane ključan ili nedaj bože većinski dioničar u AP.
Ne znam kako to može funkcionirati u Jadroplovu gdje predsjednik uprave ima 4 puta manju plaću od kapetana na brodu.
Ovo je i danas rast od skoro 7 posto, kao i jučer za sličan postotak.
http://www.dryships.com/pages/report.php
Vrijedi zabilježiti. Današnjim danom pmxi konačno nadmašili prošlogodišnje vozarine.
Od danas i spmx jači nego godinu ranije. Samo tjedan kasnije.
što to vrijedi kad je SOA uškopila trogovanje [emo_smijeh] (točnije portali i ‘novinari’ sa svojim nagađanjima)
Uzalud rast svega kad imamo jednog ili dvojicu dioničara koji koče i stavljaju konstantno naloge na 204. Treba malo šuške da ih se pojede.
Ma nije, nego sad svi potencijalni kupci koji bi inače na ovakav žestoki rast BDI-a kupovali, čekaju da vide hoće li se DORH s ičime oglasiti i da li to o čemu se priča ima ikakvog utjecaja na samo poslovanje Firme, a ja mislim da nema.
Ako se utvrdi,a uopće nije nerealno da ATPL nije pod istragom, šopači će nestati u sekundi,a trenutno je jako dobro što se tiće BDI-ja.TK je oko oko 290 000 000,a koliko vrijedi samo poslovni cenatr Atlant.
Vaš link …
P.S.
Na njuškalu je cijena stana 3000 eura