ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 16:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

fondovi istresaju narod iz gača .pitajte se tko to kupuje

Pre-Market drys dobar…

a bdi je kolko sam shvatio po čitanjima uvaženih kolega stručnjaka potpuno irelevantan pa da prenesem…

Baltic Dry Index (BDI) -298 5948

Zaboravite Pre-Markete i Dryseve….to sam govorio kad oni idu dole a govorim i sada kad ce gore. Bojim se da tu nema pomoci – tko hoce nek proda, tko vjeruje u dionicu neka zagnjuri glavu i ceka (mozebitna) bolja vremena. Pogledajte malo sire sto se dogadja na ZSE, svugdje velika iskrcavanja. Posebno je to ruzno bilo na KODT i KOEI….

I to je to, ili cemo prezivjeti ili necemo. U potonjem slucaju, uvijek mozete ostaviti to unucima umjesto stana[wink]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Zaboravite Pre-Markete i Dryseve….to sam govorio kad oni idu dole a govorim i sada kad ce gore. Bojim se da tu nema pomoci – tko hoce nek proda, tko vjeruje u dionicu neka zagnjuri glavu i ceka (mozebitna) bolja vremena. Pogledajte malo sire sto se dogadja na ZSE, svugdje velika iskrcavanja. Posebno je to ruzno bilo na KODT i KOEI…. I to je to, ili cemo prezivjeti ili necemo. U potonjem slucaju, uvijek mozete ostaviti to unucima umjesto stana[wink]

Mislim da ipak nečemo tako dugo čekat[cool]

[emo_cool]

Zaboravite Pre-Markete i Dryseve….to sam govorio kad oni idu dole a govorim i sada kad ce gore. Bojim se da tu nema pomoci – tko hoce nek proda, tko vjeruje u dionicu neka zagnjuri glavu i ceka (mozebitna) bolja vremena. Pogledajte malo sire sto se dogadja na ZSE, svugdje velika iskrcavanja. Posebno je to ruzno bilo na KODT i KOEI….

I to je to, ili cemo prezivjeti ili necemo. U potonjem slucaju, uvijek mozete ostaviti to unucima umjesto stana[wink]

zašto ja nisam vidio iskrcavanja na kodt? [lol]

al ipak da javim reda radi
pojačava drys u premarketu

Postanite Eu-robovi

Ja nisam mogao odoliti pa malo piknuo danas ako mirovincima nije bilo skupo na 3500 pa bogami nije ni meni na 2750

SAM PROTIV SVIH

al ipak da javim reda radi pojačava drys u premarketu

nije pre-market,burza radi
DRYS 9:39AM ET 58.19 Up 2.95 Up +5.34%

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

vec kad se gledaju ameri…onda mozemo reci da se lijepo zelene brodari….[thumbsup]

neka mi netko objasni posto mi sad nije jasno
kako to da bdi pada a brodari rastu u ameriki
netko tu gadnu igru igra

Postanite Eu-robovi

sakai: ” Zaboravite Pre-Markete i Dryseve….to sam govorio kad oni idu dole a govorim i sada kad ce gore. Bojim se da tu nema pomoci – tko hoce nek proda, tko vjeruje u dionicu neka zagnjuri glavu i ceka (mozebitna) bolja vremena. Pogledajte malo sire sto se dogadja na ZSE, svugdje velika iskrcavanja. Posebno je to ruzno bilo na KODT i KOEI…. I to je to, ili cemo prezivjeti ili necemo. U potonjem slucaju, uvijek mozete ostaviti to unucima umjesto stana[wink] ” Ja nisam mogao odoliti pa malo piknuo danas ako mirovincima nije bilo skupo na 3500 pa bogami nije ni meni na 2750

ja sam danas dobrano ušo po 2750

Cookie Monster

New Report

Close