Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
a bdi je kolko sam shvatio po čitanjima uvaženih kolega stručnjaka potpuno irelevantan pa da prenesem…
Baltic Dry Index (BDI) -298 5948
Zaboravite Pre-Markete i Dryseve….to sam govorio kad oni idu dole a govorim i sada kad ce gore. Bojim se da tu nema pomoci – tko hoce nek proda, tko vjeruje u dionicu neka zagnjuri glavu i ceka (mozebitna) bolja vremena. Pogledajte malo sire sto se dogadja na ZSE, svugdje velika iskrcavanja. Posebno je to ruzno bilo na KODT i KOEI….
I to je to, ili cemo prezivjeti ili necemo. U potonjem slucaju, uvijek mozete ostaviti to unucima umjesto stana[wink]
Zaboravite Pre-Markete i Dryseve….to sam govorio kad oni idu dole a govorim i sada kad ce gore. Bojim se da tu nema pomoci – tko hoce nek proda, tko vjeruje u dionicu neka zagnjuri glavu i ceka (mozebitna) bolja vremena. Pogledajte malo sire sto se dogadja na ZSE, svugdje velika iskrcavanja. Posebno je to ruzno bilo na KODT i KOEI…. I to je to, ili cemo prezivjeti ili necemo. U potonjem slucaju, uvijek mozete ostaviti to unucima umjesto stana[wink]
Mislim da ipak nečemo tako dugo čekat[cool]
Zaboravite Pre-Markete i Dryseve….to sam govorio kad oni idu dole a govorim i sada kad ce gore. Bojim se da tu nema pomoci – tko hoce nek proda, tko vjeruje u dionicu neka zagnjuri glavu i ceka (mozebitna) bolja vremena. Pogledajte malo sire sto se dogadja na ZSE, svugdje velika iskrcavanja. Posebno je to ruzno bilo na KODT i KOEI….
I to je to, ili cemo prezivjeti ili necemo. U potonjem slucaju, uvijek mozete ostaviti to unucima umjesto stana[wink]
zašto ja nisam vidio iskrcavanja na kodt? [lol]
Ja nisam mogao odoliti pa malo piknuo danas ako mirovincima nije bilo skupo na 3500 pa bogami nije ni meni na 2750
al ipak da javim reda radi pojačava drys u premarketu
nije pre-market,burza radi
DRYS 9:39AM ET 58.19 Up 2.95 Up +5.34%
neka mi netko objasni posto mi sad nije jasno
kako to da bdi pada a brodari rastu u ameriki
netko tu gadnu igru igra
sakai: ” Zaboravite Pre-Markete i Dryseve….to sam govorio kad oni idu dole a govorim i sada kad ce gore. Bojim se da tu nema pomoci – tko hoce nek proda, tko vjeruje u dionicu neka zagnjuri glavu i ceka (mozebitna) bolja vremena. Pogledajte malo sire sto se dogadja na ZSE, svugdje velika iskrcavanja. Posebno je to ruzno bilo na KODT i KOEI…. I to je to, ili cemo prezivjeti ili necemo. U potonjem slucaju, uvijek mozete ostaviti to unucima umjesto stana[wink] ” Ja nisam mogao odoliti pa malo piknuo danas ako mirovincima nije bilo skupo na 3500 pa bogami nije ni meni na 2750
ja sam danas dobrano ušo po 2750