Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
holdem:
”
malibu:
”
Sutra bi stvarno mogli up,najvažniji bodari za rasuti teret završili su u zelenom.. Diana Shipping Inc. DSX 22.93 +0.59 (+2.64%) 1.71B DryShips Inc. DRYS 55.34 +1.48 (+2.75%) 2.03B
”
na osnovu čega takav optimizam za ATPL kada je DRYS bio u studenom 120, a danas je 55, dok je Diana Shipping u studenog bila 40, a danas je 23. To bi značilo da bi se ATPL trebalo trgovat oko 2.000.
Jeste slušali Rohatinskog kojeg znimno cijenim o inflaciji, gospodarskom rastu…
ovaj tjedan dosta sam dionica prodao(ne samo ATPL) a bogami ću i sutra
”
ako ćemo tako gledati od nove godine uzmimo da je atpl bio cca 1000 kn, a DRYS 16$ pa onda usporedi što je više raslo… ti prodaj, drugi će zato kupovat…
ma vec prozvakana ta usporedba 100 puta,nek mali vrti unazad i nek cita i obrazuje se
Holdema uplašili pa sad napucava druge da prodaju ne bi li se on osijećao dobro. Tko je htio prodati trebao je prije 10 dana, a sada je to suludo. Odnosno, za nekoga dobro došlo. Pogledajte kako samo ljudi trljaju ruke. Stigli margini pa se kupuje na veliko.
holdem:
”
malibu: ” Sutra bi stvarno mogli up,najvažniji bodari za rasuti teret završili su u zelenom.. Diana Shipping Inc. DSX 22.93 +0.59 (+2.64%) 1.71B DryShips Inc. DRYS 55.34 +1.48 (+2.75%) 2.03B ” na osnovu čega takav optimizam za ATPL kada je DRYS bio u studenom 120, a danas je 55, dok je Diana Shipping u studenog bila 40, a danas je 23. To bi značilo da bi se ATPL trebalo trgovat oko 2.000. Jeste slušali Rohatinskog kojeg znimno cijenim o inflaciji, gospodarskom rastu… ovaj tjedan dosta sam dionica prodao(ne samo ATPL) a bogami ću i sutra
”
Pa šta ti misliš da će ATPL vječno padat,pročitaj malo analizu poduzeća,po tebi vrijedi 2000 a mirovinci su se ukrcali na 3500,jedna od najlikvidnijih dionica,***obrisano***
Ti samo rasprodavaj a ja ću i dalje dokupljivat pa da vidimo ko će više zaradit
ali ako su mirovinci nakon što je pala cijena na 2800 kupovali veliki broj komada , dobro su spustili prosječnu cijenu ulaska, tako da ni to nije zanemarivo.
Europski indeksi rastu, ameri jucer porasli, a nase trziste tone. Najjaci smo. Da se nisu prepali kako necemo skoro u EU?
Dobro nam došao [smiley]
pozdrav svima i od mene [bye]
al sam se nasukala na ovoj dionici, a ona duboko u mulju … bar da pokaže mrvu nekog pomaka [cry]
Dokle se ovaj na 2750 misli istovarivat?
mislim da ne postoji ni utovarač ni istovarač, ovo je anestezija.