ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 14:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

holdem:

malibu:

Sutra bi stvarno mogli up,najvažniji bodari za rasuti teret završili su u zelenom.. Diana Shipping Inc. DSX 22.93 +0.59 (+2.64%) 1.71B DryShips Inc. DRYS 55.34 +1.48 (+2.75%) 2.03B

na osnovu čega takav optimizam za ATPL kada je DRYS bio u studenom 120, a danas je 55, dok je Diana Shipping u studenog bila 40, a danas je 23. To bi značilo da bi se ATPL trebalo trgovat oko 2.000.
Jeste slušali Rohatinskog kojeg znimno cijenim o inflaciji, gospodarskom rastu…
ovaj tjedan dosta sam dionica prodao(ne samo ATPL) a bogami ću i sutra

ako ćemo tako gledati od nove godine uzmimo da je atpl bio cca 1000 kn, a DRYS 16$ pa onda usporedi što je više raslo… ti prodaj, drugi će zato kupovat…

ma vec prozvakana ta usporedba 100 puta,nek mali vrti unazad i nek cita i obrazuje se

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Holdema uplašili pa sad napucava druge da prodaju ne bi li se on osijećao dobro. Tko je htio prodati trebao je prije 10 dana, a sada je to suludo. Odnosno, za nekoga dobro došlo. Pogledajte kako samo ljudi trljaju ruke. Stigli margini pa se kupuje na veliko.

holdem:

malibu: ” Sutra bi stvarno mogli up,najvažniji bodari za rasuti teret završili su u zelenom.. Diana Shipping Inc. DSX 22.93 +0.59 (+2.64%) 1.71B DryShips Inc. DRYS 55.34 +1.48 (+2.75%) 2.03B ” na osnovu čega takav optimizam za ATPL kada je DRYS bio u studenom 120, a danas je 55, dok je Diana Shipping u studenog bila 40, a danas je 23. To bi značilo da bi se ATPL trebalo trgovat oko 2.000. Jeste slušali Rohatinskog kojeg znimno cijenim o inflaciji, gospodarskom rastu… ovaj tjedan dosta sam dionica prodao(ne samo ATPL) a bogami ću i sutra

Pa šta ti misliš da će ATPL vječno padat,pročitaj malo analizu poduzeća,po tebi vrijedi 2000 a mirovinci su se ukrcali na 3500,jedna od najlikvidnijih dionica,***obrisano***
Ti samo rasprodavaj a ja ću i dalje dokupljivat pa da vidimo ko će više zaradit

ali ako su mirovinci nakon što je pala cijena na 2800 kupovali veliki broj komada , dobro su spustili prosječnu cijenu ulaska, tako da ni to nije zanemarivo.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nema neke jake kupnje za sada!

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Tko to tako ruši cijenu?????[shocked]

Europski indeksi rastu, ameri jucer porasli, a nase trziste tone. Najjaci smo. Da se nisu prepali kako necemo skoro u EU?

Pozdravljam kolege,

upravo sam vam se pridružio u ovoj dionici, puno sreće svima [wink]

Dobro nam došao [smiley]

pozdrav svima i od mene [bye]

al sam se nasukala na ovoj dionici, a ona duboko u mulju … bar da pokaže mrvu nekog pomaka [cry]

Dokle se ovaj na 2750 misli istovarivat?

Danas nam i nekako baš i ne ide, ako gledamu druge dionice koje se dobro oporavljaju.[huh]

Dokle se ovaj na 2750 misli istovarivat?

mislim da ne postoji ni utovarač ni istovarač, ovo je anestezija.

New Report

Close