ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 14:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jednu stvar ne kužim, neka mi netko odgovori, trgovanje je počelo super od jutra i to sa već od 2950 kn, i onda nakon sat vremena počelo je opet sve padati…..Dali to fondovi namjerno rade ili je posrijedi nešt drugo što mozda netko zna…Hvala

Jednu stvar ne kužim, neka mi netko odgovori, trgovanje je počelo super od jutra i to sa već od 2950 kn, i onda nakon sat vremena počelo je opet sve padati…..Dali to fondovi namjerno rade ili je posrijedi nešt drugo što mozda netko zna…Hvala

Nadji jednu dobru vijest ili razlog zasto bi bas danas trebalo krenuti rasti i naci ces odgovor na svoje pitanje.

Imate sve na temi Komentari trgovanja koja i jest za ovakva pitanja, a i k/p imate na temi Kupnja-prodaja koja i jest za takva pitanja!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
2.860,00 25 11:33:19
2.850,00 223 11:30:44[thumbsup]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

toknezev, 23.01.2008. u 13:18
The m/v Graecia Universalis (73906dwt 05 blt) del Itaquai 1-3Feb trip via Brazil redel Kaohsiung for usd66,000 +usd1.3 million bb shows that iron ore is starting to be shipped again after the recent problems in that area.

All shipping lanes lead to China.

evo gablec gotov …

Najbolje ponude [ ATPL-R-A ] Kupnja Cijena
2 2.805,00
32 2.800,00
500 2.790,00
11 2.785,00
5 2.784,01
Cijena Prodaja
2.830,00 200
2.834,99 18
2.835,00 1
2.837,00 10
2.840,00 27

[proud]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Ako netko upuca stotine milijuna kuna po određenoj cijeni nije niti minimalan jamac da će cijena tu ostati. To nije element jednadžbe

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ako netko upuca stotine milijuna kuna po određenoj cijeni nije niti minimalan jamac da će cijena tu ostati. To nije element jednadžbe

a jel jamac BDI danas u minus punih 3 %
[bye][cry]

budd:

[bye][cry]

mislim da smo vec apsolvirali da se BDI ne odnosi na Atpl u velikom obimu
bolje da kazete, u cashu sam, cekam na bidu, kolega

Postanite Eu-robovi

budd:

[bye][cry]

Ne, ali je itekako bitan element jednadžbe[thumbsup]

Hell is Empty and all the Devils are Here

NAzalost nisam na bidu ,
jer nemam keša , i nažalost volio bih da si u pravu jer me boli minus na ATPL ,
ne navijam za nikoga , samo konstatiram.

Sutra idemo UP. Trebalo je danas kupiti, šteta.

New Report

Close