Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
Jednu stvar ne kužim, neka mi netko odgovori, trgovanje je počelo super od jutra i to sa već od 2950 kn, i onda nakon sat vremena počelo je opet sve padati…..Dali to fondovi namjerno rade ili je posrijedi nešt drugo što mozda netko zna…Hvala
Jednu stvar ne kužim, neka mi netko odgovori, trgovanje je počelo super od jutra i to sa već od 2950 kn, i onda nakon sat vremena počelo je opet sve padati…..Dali to fondovi namjerno rade ili je posrijedi nešt drugo što mozda netko zna…Hvala
Nadji jednu dobru vijest ili razlog zasto bi bas danas trebalo krenuti rasti i naci ces odgovor na svoje pitanje.
Imate sve na temi Komentari trgovanja koja i jest za ovakva pitanja, a i k/p imate na temi Kupnja-prodaja koja i jest za takva pitanja!
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
2.860,00 25 11:33:19
2.850,00 223 11:30:44[thumbsup]
evo gablec gotov …
Najbolje ponude [ ATPL-R-A ] Kupnja Cijena
2 2.805,00
32 2.800,00
500 2.790,00
11 2.785,00
5 2.784,01
Cijena Prodaja
2.830,00 200
2.834,99 18
2.835,00 1
2.837,00 10
2.840,00 27
[proud]
Ako netko upuca stotine milijuna kuna po određenoj cijeni nije niti minimalan jamac da će cijena tu ostati. To nije element jednadžbe
Ako netko upuca stotine milijuna kuna po određenoj cijeni nije niti minimalan jamac da će cijena tu ostati. To nije element jednadžbe
a jel jamac BDI danas u minus punih 3 %
[bye][cry]
budd:
”
”
[bye][cry]
mislim da smo vec apsolvirali da se BDI ne odnosi na Atpl u velikom obimu
bolje da kazete, u cashu sam, cekam na bidu, kolega
budd:
”
”
[bye][cry]
Ne, ali je itekako bitan element jednadžbe[thumbsup]
NAzalost nisam na bidu ,
jer nemam keša , i nažalost volio bih da si u pravu jer me boli minus na ATPL ,
ne navijam za nikoga , samo konstatiram.