ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 17:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

stigla potpora, otišlo 700 komada sa aska

Vraćamo se među žive.
Atlanska se još najbolje drži u ovoj buri.

[color=blue][b]Dovoljno... nikad nije dovoljno.[/b][/color] [i][/i]

Malo TA. Kada bi sutra bio RSI(30)=25 cijena bi morala pasti za 228 kuna na 2777.
Ovisno kako će završiti današnji dan, čak bi i RSI(30) mogao biti ispod 30. Što znači strong BUY.
RSI(9) =3,07 RSI(14)=6,92 RSI(21)=24,04 RSI(30)=33,61

Moguće da ova korekcija na svjetskim tržištima neće potrajati još dugo. U suprotnom bi moglo sve potonuti na povijesne razine.

Alright Dave ?

Ma ljudi nema panike za brodare. Povuklo ih je opce ludilo. Ponavljam po stoti put da pad brodara nema nikakve veze sa trzistem brodskog prostora (faktor koji kreira visinu vozarina a sa tim i vrijednost brodara). Uostalo ovaj scenario sam i najavio kao mogucnost jucer na jednom od brodarskih topica.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

a ja prespavo 2700 [lol]

no ima puno toga jeftinog! [thumbsup]

Prošla baba s kolačima i pitanje kada će opet doći.

[color=blue][b]Dovoljno... nikad nije dovoljno.[/b][/color] [i][/i]

iwc14:
“hahaha..da bar..ne zavaravajte se da smo dotaknuli dno,bojim se da kaos tek dolazi..”
Kad sam jutros vidio indekse kineza pozlilo mi je… Tako da se bojim da ste kolega u pravu… Nadao sam se da je kraj padu kad je BDI počeo okretati u petak i odmah pokupovao ATPL, ali nažalost…

meni nije pozlilo ali mi je bilo jasno da su sve obrane pale – najbolji znak da je oporavak blizu. Ja sam jos kupovao na 28xx dok je bilo cash-a, vise nema i sad spokojno cekam povratak na nivoe iznad 3xxx. A tek promet – zna narod sto valja. Zaokruzicu na svom ATPL zidnom kalendaru danasnji (i jucerasnji) dan kao dan velikih valova.
Ugodan dan svim dionicarima ATPL.

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

u iscekivanju bdi
oko 15 h?

Postanite Eu-robovi

Koliko vidim DRYS u premarketu ne izgleda bajno… -12,37%

ajme onda moram iskrcavati sve
sutra smo znaci opet nize
ovo nisam ocekivao

Postanite Eu-robovi

ajme onda moram iskrcavati sve
sutra smo znaci opet nize
ovo nisam ocekivao

pa tko kaže? Oni još nisu odradili korekciju zadnja 2 dana koja se odigravala u cijelom svijetu osim u americi…

uf imas pravo
samo smireno

Postanite Eu-robovi

New Report

Close