Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Vraćamo se među žive.
Atlanska se još najbolje drži u ovoj buri.
Malo TA. Kada bi sutra bio RSI(30)=25 cijena bi morala pasti za 228 kuna na 2777.
Ovisno kako će završiti današnji dan, čak bi i RSI(30) mogao biti ispod 30. Što znači strong BUY.
RSI(9) =3,07 RSI(14)=6,92 RSI(21)=24,04 RSI(30)=33,61
Moguće da ova korekcija na svjetskim tržištima neće potrajati još dugo. U suprotnom bi moglo sve potonuti na povijesne razine.
Ma ljudi nema panike za brodare. Povuklo ih je opce ludilo. Ponavljam po stoti put da pad brodara nema nikakve veze sa trzistem brodskog prostora (faktor koji kreira visinu vozarina a sa tim i vrijednost brodara). Uostalo ovaj scenario sam i najavio kao mogucnost jucer na jednom od brodarskih topica.
Prošla baba s kolačima i pitanje kada će opet doći.
iwc14:
“hahaha..da bar..ne zavaravajte se da smo dotaknuli dno,bojim se da kaos tek dolazi..”
Kad sam jutros vidio indekse kineza pozlilo mi je… Tako da se bojim da ste kolega u pravu… Nadao sam se da je kraj padu kad je BDI počeo okretati u petak i odmah pokupovao ATPL, ali nažalost…
meni nije pozlilo ali mi je bilo jasno da su sve obrane pale – najbolji znak da je oporavak blizu. Ja sam jos kupovao na 28xx dok je bilo cash-a, vise nema i sad spokojno cekam povratak na nivoe iznad 3xxx. A tek promet – zna narod sto valja. Zaokruzicu na svom ATPL zidnom kalendaru danasnji (i jucerasnji) dan kao dan velikih valova.
Ugodan dan svim dionicarima ATPL.
ajme onda moram iskrcavati sve
sutra smo znaci opet nize
ovo nisam ocekivao
pa tko kaže? Oni još nisu odradili korekciju zadnja 2 dana koja se odigravala u cijelom svijetu osim u americi…