Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
može komentar vezano za ovu Stojićevu izjavu
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=06da122d-bc61-46ed-959d-056b36001725
link nema direktne veze s ATPL ili brodarima, ali ako je netko zeljan napisati komentar bio bi mu zahvalan
pozdrav
Pitanje je koliko TA ima utjecaja u ovom scenariju.
Samo sam te čekao … povijesničaru …
TA nema apsolutno nikakvog utjecaja na kretanje dionica. Ona odražava stanje tj. psihologiju tržišta.
I na JDPL je TA malo omanula… psihologija krda rusi i FA i TA analize i to je to.
Nije uopće omanula, nego je pokazala upravo tu psihologiju krda. Pitanje je kakva će nam sutra svijeća biti: ćelava ili sa sjenama. Ako bude crvena i ćelava …
[cry]
Pitanje je koliko TA ima utjecaja u ovom scenariju. Tko moze prognozirati sto ce se dogoditi? I na JDPL je TA malo omanula… psihologija krda rusi i FA i TA analize i to je to. Ne treba dubljih analiza, bojim se. Dok su “americki” brodari i bozanski BDI padali, dotle se to objasnjavalo tako. U petak “americki” brodari rasli, BDI se stabilizira a ZSE brodari i dalje padaju…
Imam dosta JDPL i nešto atpl, trenutno sam u minusu dosta, pogotovo na jdpl, a mi ne pada na pamet prodavati, necu ni dokupljivati jer sem ulupao sav preostali keš u JDPL u petak, da si znižam prosjek. Zakljucio sam, da pored kraja pada BDI , rasta bulkera u US i prognoza analtika za taj sektor ne mogu fulati sa kupnjom.Još sam istog mišljenja, samo mi je žao da nisam sacekao koji dan s dokupom.IMHO na srednji rok 1-2 godine nema greške ulaziti na ovima razinama, a pogoditi dno nije jednostavno.Sad sam na strong hold i ocekujem skori oporavak mojih mezimica..[proud]
može komentar vezano za ovu Stojićevu izjavu http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=06da122d-bc61-46ed-959d-056b36001725
Površno, samo da se nešto napiše.
na srednji rok 1-2 godine nema greške ulaziti na ovima razinama, a pogoditi dno nije jednostavno.Sad sam na strong hold i ocekujem skori oporavak mojih mezimica..[proud]
Pogodio si sa odabirom nicka ako već nisi sa ulazom
[lol]
.. TA nema apsolutno nikakvog utjecaja na kretanje dionica. Ona odražava stanje tj. psihologiju tržišta. sakai: ” I na JDPL je TA malo omanula… psihologija krda rusi i FA i TA analize i to je to. ” Nije uopće omanula, nego je pokazala upravo tu psihologiju krda. Pitanje je kakva će nam sutra svijeća biti: ćelava ili sa sjenama. Ako bude crvena i ćelava … [cry]
Ma znas da ti ja to nis ne kuzim, meni je ipak vazniji NAS Marin Drzic i ini novi brodovi no te tvoje crtarije po grafovima… samo znam da mi ta TA nekako uvijek prekasno stize
[wink][tongue]
jedino pitanje ovdje je kada će veliki igrači reći basta. smatram da jednako kao što s nekoliko miliona kuna mogu potaknuti depresiju, mogu i euforiju. samo da krivo ne procjene trenutak i da štete postanu nepopravljive.
fazan: ” .. TA nema apsolutno nikakvog utjecaja na kretanje dionica. Ona odražava stanje tj. psihologiju tržišta. sakai: ” I na JDPL je TA malo omanula… psihologija krda rusi i FA i TA analize i to je to. ” Nije uopće omanula, nego je pokazala upravo tu psihologiju krda. Pitanje je kakva će nam sutra svijeća biti: ćelava ili sa sjenama. Ako bude crvena i ćelava … [cry] ” Ma znas da ti ja to nis ne kuzim, meni je ipak vazniji NAS Marin Drzic i ini novi brodovi no te tvoje crtarije po grafovima… samo znam da mi ta TA nekako uvijek prekasno stize [wink][tongue]
ajde limaru onda mjeri debljinu limova … a ostavi nama TA i komentare iste …
eh da, kad ono započinje najveći tulum na svijetu ???
[kiss][tongue]
optimist:
”
na srednji rok 1-2 godine nema greške ulaziti na ovima razinama, a pogoditi dno nije jednostavno.Sad sam na strong hold i ocekujem skori oporavak mojih mezimica..[proud]
”
Pogodio si sa odabirom nicka ako već nisi sa ulazom
[lol]
Evo mojih ocekivanja za JDPL
1-2 godine = za 1 godinu bar 1300kn, za 2g. bar 2000 kn;
skori oporavak= do kraja veljace bar 850kn, 10% iznad mog prosjeka
A za ATPL bar 5000 za 1 godinu, a do kraja veljace 3500.
Teško je uvijek pogoditi ulaz, važni su targeti…[proud]
hahaha..da bar..ne zavaravajte se da smo dotaknuli dno,bojim se da kaos tek dolazi..
da li ti se bar malo crvene obrazi?
Datum pristupanja: 25.10.2007.
Zadnja aktivnost na forumu: –
Potpis na forumu:
Zadnje sudjelovane rasprave:
LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.) 21.01.2008. 23:30
ATPL (Atlantska plovidba d.d.) 21.01.2008. 23:28
SNHO (SN Holding d.d.) 21.01.2008. 23:26
ZTNJ (Žitnjak d.d.) 20.11.2007. 16:56
DLKV (Dalekovod d.d.) 20.11.2007. 11:20
BEZ CENZURE – OPĆENITO 26.10.2007. 12:07