Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
ma kakav home pgs… bolje da oni pripreme izvješće.
za sad nikakvih najava ali niti prognoza kuha li se što?
[emo_smijesak]
Ova dionica ima samo jedan smijer i to će se vidjet kad objave FI…
BDI je na takvom dnu da i tu postoji samo jedan smijer…
Dakle, više-manje je sve jasno…pitanje je samo u kojem trenutku i kojeg intenziteta…često, mnogi zakasne…
tako je FI ce pokazati koliko je ovo jeftino a do tada kud hoce bas me brige ako ce na 260-265 to ce biti drugi dokup prvi mi je ulaz 328kuna
nagađanje je kud će BDI…a time i potencijalne zarade
vjerujem samo u Izvješće i to samo ono pozitivno
čak mi je nebitno jel plus iz nekretnina ili prometa
[emo_dolar]
eto kad će ovo eksplodirat prema gore!
Čini se da polako dolazi vrijeme brodara…
Izostala reakcija na ATPL, a vezano uz događanja na TNPL… čudno u najmanju ruku…
Jel je moguće da cijena TNPL na info iz same firme ovoliko odleti, a da nitko ne vidi kolika je u tom slučaju vrijednost ostalih brodara….sve je brutalno podcijenjeno…
pametni ti Kinezi bas ce sebi nabijati cijenu vozarina dok potiho tenkiraju i prevoze naftu dok je djabe vec krajem godine se to bude i odrazilo na sve sektore u Kini pa ce se cuditi kako oni rastu preko 8 postao ovako je pametnije potiho kupovanje jeftine nafte
Jel je moguće da cijena TNPL na info iz same firme ovoliko odleti, a da nitko ne vidi kolika je u tom slučaju vrijednost ostalih brodara….sve je brutalno podcijenjeno…
Kvaka je da je s jedne strane TNPL ponudila IPO po cijeni 64-77 kn po dionici nove firme, a istovremeno je dala da se postojeće TNPL dionice mogu zamjeniti u objeru 1:8
To znači da su oni samu definirali cijenu TNPL dionice u rasponu 512-616 kn, a prije toga se trgovala na 300-350
Ljudi su to skužili i pokupovali dok je bilo smisla. Sad je već cijena blizu donjeg praga i ima manje smisla
Pa to i je fora jer su sami procijenili da dionica vrijedi u tom rasponu…
Pitanje je da li je to realno…ne kažem da nije….Vjerojatno je slična situacija i sa još ponekim brodarom koji se trži po nerealno niskim cijenama…
Cijena je još uvijek 10% i više niža od navedenog donjeg praga….nije to malo…
dajte molim vas P/B atlantske plovidbe je 0.29 tek cemo na izvjestju vidjeti po koliko su utopili Imperijal a gdje je jos 13 brodova i hotali Lapad pa nemre biti jeftinije kad se pomaknu brodari vani neces imat sta kupovati po ovim cijenama kako sam napisao dug je oko 80 posto