ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 13:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hilton i službeno u vlasništvu Maistre.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

jel netko zna kako se u povijesti riješavao bankrot velikog brodara (recimo DRYS je vrlo izgledni kandidat), tj. kako su vjerovnici postupali (rasprodaja brodova ili ulazak u vlasničku strukturu)?

Ne znam zbog čega to spominjete ovdje?
Moglo bi se reći da imate interes za snižavanje cijene ATPL?!
Znate li samo koliko ATŠL ima keša na računu?
[/quote]
http://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK?
[emo_palacg]

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

I jedni i drugi su dobro napravili. Atlantska jer je postigla dobru cijenu i na taj način oslobodila dio skrivenog dioničarskog kapitala koji se može dalje reinvestirati, a Maistra zato što proširuje turistički biznis na privlačnu destinaciju. Win-win za oboje, rekla bi Jaca.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Baltic Dry Index (BDI) -9
Mislim da je ovo dno, BDI je usporio tako da vjerujem da je vrijeme za rast.

Ma može i na nulu, u biti to bi i bilo najbolje da ode do nule i tamo ostane koji mjesec da dođe do bankrota onih koji su labavi,, pa da se malo sve pročisti,,,,

Iako to nema veze sa ATPL jer je ona na ZSE, a da je i BDI na ATH to nebi imalo ulogu, jer ovdje banke nedaju da se to oporavi i .

Adris disperzira bussines u CO, turizam, uzgajališta ribe i zadržava duhan kao core. Čini mi se da pametno rade.

jel netko zna kako se u povijesti riješavao bankrot velikog brodara (recimo DRYS je vrlo izgledni kandidat), tj. kako su vjerovnici postupali (rasprodaja brodova ili ulazak u vlasničku strukturu)?

Ne znam zbog čega to spominjete ovdje?
Moglo bi se reći da imate interes za snižavanje cijene ATPL?!
Znate li samo koliko ATŠL ima keša na računu?
[/quote]

pobogu o čem ti ?!!!

otkad je atlanska veliki brodar, jednostavno me ineteresira idu li ti brodovi u rezalište ili na tržište ili će i dalje voziti samo u kompaniji koja je u stečaju s time i njihov utjecaj na cijenu vozarima

Adris disperzira bussines u CO, turizam, uzgajališta ribe i zadržava duhan kao core. Čini mi se da pametno rade.

Adris se miče iz duhana jer konstantno (i prilično brzo) pada prodaja i dobit.

Buy When There's Blood In The Streets

Koje su igre na ovoj dionici to nije normalno.
Čak se i ULPL drži puno bolje.
Ali mislim da će ovo biti jako kratkog vijeka, i da će u par skokova biti opet na starim razinama.

http://dubrovacki.hr/clanak/70179/porinuce-novog-broda-atlantske-plovidbe-ap-dubrava

Nitko ne komentira da je jučer (ako ga već toliko ovdje spominjemo) DRYS narastao 20%…

Koje su igre na ovoj dionici to nije normalno.
Čak se i ULPL drži puno bolje.
Ali mislim da će ovo biti jako kratkog vijeka, i da će u par skokova biti opet na starim razinama.

Firma i vrijednost dionice nemaju veze jedno sa drugim. Da netko formira cijenu po njegovoj volji to je istina i cijena svakako nije rezultat ponude i potražnje za njom.

Nitko ne komentira da je jučer (ako ga već toliko ovdje spominjemo) DRYS narastao 20%…

nebitno. kao kad je punt-r-a rastao u jednom danu po 30%. veća je senzacija da na normalnim razinama naraste 5%, nego na nenormalno malim 50%.

New Report

Close