ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.11.2024. u 22:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
14.455
295
47,90
49,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne zaboravite da je cijena nafte otisla drasticno dolje sto ce sigurno povecati profitabilnost atpl.
Ja zivim i radim u Americi (Dallas TX) i mogu samo reci da je galon goriva pao sa $3.5 na $2.5

alien2,
korisno za znati.pokazatelji su i sada jako dobri ali dionicu nitko ne kupuje
Kad bu imala glavnog gazdu u vlasništvu a uloženi kapital bu njegov našel bu on
prave putove da dionica vrijedi na tržištu.Sadašnji vlasnici nisu dali svoje novce za nju.
Firma vrijedi onoliko na tržištu koliko ima ponuda za nju.Za maestrale i hilton
postoje ponude.

Ne zaboravite da je cijena nafte otisla drasticno dolje sto ce sigurno povecati profitabilnost atpl.

Neće škodit ni to što je USD[emo_dolar] lansiran [emo_palacg]

alien2,
korisno za znati.pokazatelji su i sada jako dobri ali dionicu nitko ne kupuje
Kad bu imala glavnog gazdu u vlasništvu a uloženi kapital bu njegov našel bu on
prave putove da dionica vrijedi na tržištu.Sadašnji vlasnici nisu dali svoje novce za nju.
Firma vrijedi onoliko na tržištu koliko ima ponuda za nju.Za maestrale i hilton
postoje ponude.

A ne bi bilo loše da dionica ima i svog gurua kao kod turista :-).. Ovde ne smijemo zaboravit ni jako lijep rast tečaja dolara koji je danas već 6,12 naprema kuni..

I danas zeleno, sad već dosta uzastopnih dana.
http://www.dryships.com/pages/report.php

@ brux
Ne treba ovdje nikakav guru (znalac). Dosta je netko sa puno milijuna negdje drugdje stečenih voljan da ih uloži u ATPL dionice. Vjeruj mi, sa 100 milijuna kuna i ja (neguru) bih ovu dionicu digao na cijenu od nekoliko tisuća kuna. Stvarno ne trebaš biti nikakv veliki znalac.
Tko zna, možda se uskoro i pojavi takav netko. Makar i u vidu kakvog fonda.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Ovo kad se klikne na 1M izgleda prilično optimistično. A cijena dionice će popratiti. Bez sumnje.
http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND/chart

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Neće škodit ni to što je USD[emo_dolar] lansiran [emo_palacg]
[/quote]auf…nis od toga,neka jos imaju stosta za prodati za krpanje bilance…
http://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

gosp.inverter,pa kako možete napisati krpanje bilance…

Eto pobjeda Republikanaca je ohrabrila i ulagače na ZSE.

Krenuli tricom. Ipak se ima para.

Američki indexi svaki dan ruše rekorde i svi sektori se zelene osim brodarskog, što pokazuje određene probleme u sektoru.. Ali eto kad bi krenulo opet nizbrdo, bar možemo pretpostavit da ne bi brodari puno padali jer nisu puno ni rasli.. Nadamo se da će se u Americi i brodari počet zelenit jer to ovdje djeluje bar psihološki.. Sve u svemu mi je drago da ATPL radi dobro i ne idu ka stečaju.. 🙂 🙂 Ovo nije nagovor na ništa, i naravno ponosno imam ATPL..

BDI?

New Report

Close