Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,02 | 12.205 | 249 | 49,00 | 49,10 | 0,00% |
Dečki moji, ovdje su stvari prejednostavne, barem za malo dugoročnije ulagače.
Postavite si pitanje, hoće li ATPL prije propasti ili će prije doći na 1.000,00.
Ako mislite prvo, bježite odavde za sva vremena, ali ako mislite drugo onda marljivo skupljajte i pišite o dionici i pesperktivama sve najgore.
A vidi stvarno nije prikazana dobit od prodaje hotela, brzinski sam preletio očima.. To je onda još bolje jer će bit u godišnjem izvješću, a do kraja godine i u 2015 se očekuje drastičan rast vozarina.. Prvim većim prilivom nekog novca odma kupujem još ovoga..
Ha, ha, ha, šok i nevjerica za pljuvače ove dionice. Lijepa dobit iz osnovnog biznisa u ne baš tako sjajnoj godini za brodarstvo. Ma kakvih famoznih 400 kn??? Da je sada cijena 500 kn još uvijek bi bila debelo preniska.
Daj vodoinst ajmo sad ozbiljno, o čemu vi govorite, dionica podcjenjena??
Šta ako gledamo book?A kako firma radi?Kriza je….I?
Trubite tu o oporavku već dvije godine a ono truba…Imate i vupik s podcjenjenim bookom pa kupite….
Imate i druge pokazatelje znate…
Pa činjenica je da bi se sada ova dionica mogla napokon pomalo početi oporavljati. Sve predispozicije ima.
Nepljujem po dijonici, ali firma prodaje imovinu da preživi…I?
To je ok?
Dajte molim Vas ako preživi pričat će se..OK..Ali nemojmo formalizirati stvari..
Tko hoće da spekulira,ok, neka spekulira ali da je ovo podcjenjeno sigurno ulaganje to možete pričati nekome drugome..
A najgore Vam se zaljubiti u dijonicu.
Uz to i danas Panamaxi zeleni.
http://www.dryships.com/pages/report.php
Počet će smiješci [emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]
@mario44
Samo ću Vas pitat da li mi kupujemo ATPL sa svojim ili sa Vašim novcem?? Vama ako se ovo ne sviđa ili ako Vam se ne da čitat imate opciju ignore ili se maknete sa ove teme.. To je bar vrlo jednostavno.. Ovde na forumu ima more tema u koje je niti ne ulazim a kamoli da čitam.. Nemojte šta zamjerit Lijep Pozdrav!
pa brux ja Vas volim čitati ali nemojte narod obmanjivati!
Ništa ja nezamjeram.Samo dajte činjenice ništa drugo.Reko bi Vam Krleža dajte fakte kolega,Fakte!
pa brux ja Vas volim čitati ali nemojte narod obmanjivati!
Ništa ja nezamjeram.Samo dajte činjenice ništa drugo.Reko bi Vam Krleža dajte fakte kolega,Fakte!
Ajde ti meni reci jednu činjenicu
“Dubrovnik, where this September, Adris Group aquired an 81.6% interest stake from Atlantska. Plovidba. The rumoured price of the deal was €31.5 million.”
€31.5m x 7,6=239,4m.kuna koliko je to zarada po dionici