Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
nema tajni! katastrofalan fi Q3 temeljen na mizernim vozarinama u tom razdoblju.
Kupuje se ili prodaje budućnost, a ne prošlost, bitan je FI na kraju 2015.
kolega inverter …ja tebe shavaćam jako ozbiljno jer znam da pratiš dobro ..obrazloži zakaj da se čuvamo onoga ? kakvu vidiš vezu drysa i atpl-a , ak nije tajna ?
Kakav drys kakvi bakrači….
Drys ima problema sa financijama i to je razlog ovog pada. Toga kod Atlantske nema. Između ostalog i zbog prodaje hotela.
Dalje vidim da se grafovi postaju isključivo kad su vani brodari crveni.
Drys je prije par dana odletio s 1,5 na 2. Tada nitko nije ništa pisao….
pa kad se kupuje dobra dionica onda ti je u interesu da se pišu samo loše vijesti 🙂 a kad prodaješ onda sve najbolje o njoj pišeš,, šta je tu čudno kolega
Capesize 18.842 dollar (+ 17,0 prosent)
Panamax 9.102 dollar (+ 1,5 prosent)
Handysize 7.105 dollar (- 0,7 prosent)
Supramax 9.404 dollar (- 0,1 prosent)
Ma ništa to kolege drage, danas je druga stečajuša u fokusu poslije KSST a to je INGR.. Tako da svi novci idu tamo, a kud svi tu i mali Mujo.. Ovde se BDI prati samo kad je padajući trend, to smo već zaključili.. 🙂
Glede BDI-a, sad smo na 1192. Gledajući tehnički značajno je probiti razinu od 1197, koja predstavlja pretkodni pick. Time bi dobili potvrdu prelaska u rastući trend.
Nadalje gledajući strminu sadašnjeg uspona vjerujem da ćemo to već vidjeti u ponedjeljak.
Ne da je probio nego preletio na 1285!!
da, neznam di mu se žuri, preletio prošlogodišnju vrijednost na hop, sad ćemo vidjet će se dočekati na noge il na glavu 🙂
jeli netko zna što je s onih 20 milja povrata od kineza…
Još ništa, nisu na računu ATPL i malo me sve to pravi nervoznim, predugo se oteglo, ali bit će na brodarima brutalnih zarada za strpljive samo da cape još malo povuče up, ostali će kao krdo slijediti.