Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
sakai: ” Aj ne njurgaj, ti si Panonski mornar a ne neki tamo kukuruzar….[thumbsup]” panonski fazan sa majicom na plavo-bijele prugice i sa sidrom istetoviranim na bocki [smiley]
znaš što mi je palo na pamet … idem tražiti neki indeks vozarina po rijekama …
[thumbsup]
fazan:
pa kaj ne postoje neke vozarine za Dunav i tamosnje slepove? Navodno ima neki Dunavski Lojd ili tako nestoo…
febo: ti si vec drugi koji me danas pitao sto nisam otisao na spavanje… hej, jos cu ispasti zgubidan…
Tuna: sam se ti sprdaj, a kladim se da covjek svakodnevno vesla po slavonskim rijekama, onako ponosno i gordo, sveudilj privlaceci tamosnje puce…
aj da se malo vratimo na temu i podsjetimo:
[color=blue]Ovako ce nas Marin Drzic (handy) zaploviti….[/color]
http://www.splashvision.com/Video/10388_Second-Diamond-53-ship-launching-in-Nasico.html
[color=blue]Ulazite u znanje![/color]
Fazane,nemoj biti ljubomoran sto ATPL dobija ovakve ljepotice!
e sad ga i ti zatrkelja… meni su puce i koke i tocka!
ako koji rasutoteretaš zaluta do osijeka, neka zna da će platiti 0,28 € / t lučkih pristojbi za uporabu obale …
nema zezancije kod nas … nije to kina pa da se slavi nova godina … pare na sunce ili furaj za apatin …
Jel netko zna kako se zove Mariova baba? Pa Baba Gatara! To vam sve govori.
a kako mu se zove deda?
Jel netko zna kako se zove Mariova baba? Pa Baba Gatara! To vam sve govori.
dobra
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
ne bi htio biti prost, al kad je tu nas slavonski Fazan i kad je vec Hogar spomenuo Maria, padne mi na pamet Satan Panonski i njegova najpoznatija pjesma (pokoj mu dusi)….
Faz, jel to nakanada za Zimsku luku ili?